Työelämätorstai: Teknologinen murros oppilaitoksille ja yrityksille

#Murros2021-tapahtumaa vietettiin kahdella YouTube-livekanavalla torstai 29.4.2021.

Vauhdikas päivä rakentui opiskelijoille, opetushenkilökunnalle ja yrityksille suunnatuista puheenvuoroista sekä virtuaalimaailman toiminnasta. #Murros 2021 teemana toimi oppiminen ja hyvinvointi teknologisen murroksen keskiössä.

Naeyttoekuva 2021 05 06 131146

 Tapahtumassa mukana oli niin oppimista ja hyvinvointia uuden normaalin kynnyksellä kuin pedagogisia digiratkaisuja ja käytännön esimerkkejä sekä digitaalista saavutettavuutta.

Naeyttoekuva 2021 05 06 131432

 

Risto Linturi

Aamupäivän Murroksen live stagella keynote-puhujana kuultiin tulevaisuudentutkija Risto Linturia. Linturi oli mukana tapahtumassa esiintymässä ja luennoimassa sekä vierailemassa Keudan XR virtuaalikampuksella.  Hänen esityksessään oli hyödynnetty tekoälyä ja toi esille, millaisia oppimisen keinoja tulevaisuus voi tuoda.

 

Naeyttoekuva 2021 05 06 171432

 

XR päälavan aamupäivän keynote-puhujana kuultiin Helsinki XR Centerin teknologia-asiantuntija ja tutkimusvastaava Santeri Saarista. Hän kertoi, miten uudet teknologiat mahdollistavat täysin uudenlaisten tapahtumien järjestämisen ja miten yritykset voivat näkyä virtuaalisesti.

 Naeyttoekuva 2021 04 29 115249 2

 

 

 Iltapäivän keynote-puhujana live stagella vastasi Microsoftin Education Channel Manager Julich Wiberg. Hän kertoi Microsoftin uusista tuulista ja mitä esimerkiksi Teams ja MS Office ohjelmat tarjoavat tulevaisuudessa opiskelijoille ja opettajille.

 Naeyttoekuva 2021 04 29 153627 2

Iltapäivän live stagella päätti Helsingin yliopiston professori Kirsti Lonka. Hän kertoi koronan vaikutuksista ja millä tavoin voimme mahdollisesti palata arkeen pandemian jälkeen.

 Heidän lisäkseen tapahtumassa kuultiin monia muita asiantuntijoita.

Kiitokset osallistujille, esiintyjille ja järjestelijöille!

Lue lisää #Murros2021- tapahtumasta


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra84

Jaa sivu