Työelämätorstai: Taloushallinnon koulutukset uudistuneet. Mahdollisuus opiskella myös verkossa.

Taloushallinnon koulutukset ovat uudistuneet. Panostamme koulutuksissamme erityisesti yksilölliseen ohjaukseen ja henkilökohtaisiin opintosuunnitelmiin, joissa aiemmin hankittu osaaminen huomioidaan. Kehitämme opetussisältöjä yhdessä työelämän kanssa, ja tutkinnon suorittaminen kytkeytyy vahvasti opiskelijan omiin työtehtäviin. Tutkintoa on mahdollista opiskella joko kokonaan tai osittain myös verkko-opintoina.

Taloushallinnon opettaja, KTM, AmO Mervi Valtonen kertoo, että Keudassa pääsee uudistumaan ja uudistamaan. 20 vuoden työkokemus taloushallinnon esimies- ja asiantuntijatehtävistä sekä viimeisen 10 vuoden kokemus aikuisten osaamisen kehittämisen maailmasta ovat antaneet vankan ammattitaidon monipuolisten työtehtävien hoitamiselle. ”Parasta työssäni ovat oppija-asiakkaat ja yritysyhteistyö. On äärimmäisen palkitsevaa, kun opiskelijat innostuvat ja kokevat onnistumisen tunnetta opinnoissaan ja päästessään mukaan todellisiin työelämän projekteihin”, Mervi kuvailee. Mervi kokeekin yritysyhteistyön merkityksen erittäin tärkeänä osana ammatillista koulutusta ja haluaa edesauttaa sitä omalta osaltaan kaikin tavoin.

”Toivon omalta osaltani tuovani taloushallinnon opetukseen 2021-lukua ja ensitöikseni pääsin vaihtamaan käytettävän opetusjärjestelmän Netvisoriin, koska pidän tärkeänä, että opetus seuraa aikaansa ja opetuksessa käytettävät järjestelmät tukevat aitoa tekemistä. Nykyajan kirjanpitäjä ei istu pölyisten mappien keskellä toimiston perimmäisessä nurkassa, vaan yhä useammin vaikkapa keskustan katukahvilassa tai mökin laiturinnokassa”. Työvälineiksi riittävät nettiyhteys, taloushallinnon ohjelmisto ja läppäri. Asiakkaat vaativat myös alan ammattilaisilta neuvontaa, joten vuorovaikutustaidot ja konsultatiivinen osaaminen korostuvat nykyajan palkanlaskijan ja kirjanpitäjän ammatissa.

Keudaan voit hakeutua jatkuvan haun kautta taloushallinnon opiskelijaksi milloin tahansa. Jokaiselle opiskelijalle räätälöidään yksilöllinen opintopolku. Myös yhden osatutkinnon suorittaminen on mahdollista, ja yhä suositumpaa, erityisesti aikuisten alanvaihtajien keskuudessa.

 Hae nyt mukaan elokuussa alkavaan toteutukseemme!

Lue lisää: https://www.keuda.fi/k/liiketalous/ammattitutkinto/

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra91

 

Työelämää varten

Jaa sivu