KeudaVilkku työkaluksi vastuullisen ja kestävän Keudan rakentamisessa

Tiedon läpinäkyvyys ja kestävien toimenpiteiden seuranta ovat tärkeitä keinoja edistää kestävää kehitystä laaja-alaisessa oppilaitoksessa. Viestinnällä on suuri rooli välittää tietoa eteenpäin ja yhdistää toimijoita ympäri Keudan.

Tänään julkaistu KeudaVilkku tukee tiedon jakamista aktiivisten keudalaisten välillä sekä ulkoisille toimijoille, kuten yhteistyökumppaneille. KeudaVilkku toimii ikään kuin ikkunana kestävän kehityksen tavoitteille ja toimenpiteille Keudassa. Sen voi nähdä myös polkuna kohti ekologisesti, taloudellisesti sosiaalisesti kestävää Keudaa. KeudaVilkusta voit tarkastella sekä pedagogiikan että yhteisten palveluiden eri toimialojen kestäviä toimenpiteitä sekä kurkistaa toimialasi, ja muiden, kestävän kehityksen tavoitteisiin. Tavoitteet ja toimenpiteet voivat parhaimmillaan synnyttää uusia kestäviä käytäntöjä ja toimintamalleja laajalti läpi Keudan henkilökohtaiseen käyttäytymisen muutokseen saakka.

Tiesitkö esimerkiksi sitä, kuinka ravintolapalvelut vähentävät hävikkiään? tai miten siivous- ja pesulapalvelut vastaavat luonnon monimuotoisuuden turvaamiseen?

Tutustu KeudaVilkkuun ja hahmota Keudan matka kohti kestävää tulevaisuutta! Vain yhteisvoimin voimme onnistua.

 Keudan kestävän kehityksen etenemistä voi seurata Keudavilkusta: KeudaVilkku — ThingLink

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra100


 

 

Jaa sivu