Keudan kuntayhtymän johtaja siirtyy Mäntsälän kunnanjohtajaksi

Tiedote 25.5.2021 

Koulutuskuntayhtymä Keudan kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila siirtyy Mäntsälän kunnanjohtajaksi alustavan aikataulun mukaisesti loppukesästä/alkusyksystä, sillä Mäntsälän valtuusto valitsi hänet eilen maanantaina 24.5.2021 uudeksi kunnanjohtajaksi. 

Laurila on toiminut Keudan palveluksessa vuodesta 2001 talousjohtajana, talous- ja hallintojohtajana sekä vuodesta 2015 lähtien kuntayhtymän johtajana.

Keuda kiittää lämpimästi Hannu Laurilaa hänen arvokkaasta työpanoksestaan sekä menestyksekkäästä johtamisestaan, jota hän on Keudassa vuosien aikana toteuttanut ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää ja menestystä tulevaan tehtäväänsä. 

Uuden koulutuskuntayhtymän johtajan rekrytointi käynnistyy heti kesäkuun alussa.

Lisätietoja:

viestintä- ja markkinointipäällikkö Hanna Nyrönen, 040-521 8428, hanna.nyronen@keuda.fi

Jaa sivu