Työelämätorstai: Työssä innostavinta on avoin ilmapiiri ja ihmisten kohtaaminen

Työelämäasiakkaiden kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa ammatillista koulutusta. Mm. työelämässä oppiminen kuuluu olennaisena osana tutkintoihin.

Keudassa työelämän kanssa yhteistyötä tehdään läpi organisaation. Toimintaa kehittää yhdessä muiden keudalaisten kanssa myynti- ja asiakkuuksienhallintapalvelut, jonka uusin jäsen Jenni Päivähonka vahvistaa tiimin toimintaa opetuksen puolelta kerryttämänsä kokemuksen voimin.

Jenni on työskennellyt Keudan Mäntsälän Saaren kartanolla kaksikymmentä vuotta puutarha- ja maatalousalan opetustehtävissä ja viimeisimmät seitsemän vuotta tiimiesimiehenä. Hän on myös pitkän linjan maatalous- ja puutarha-alan yrittäjä. Pitkän ammattikokemuksen jatkoksi Jenni kertoo, että nyt uudet tuulet puhaltavat asiakkuuspäällikön tehtävässä.

”On hienoa saada työnkierrollinen mahdollisuus liittymällä myynti- ja asiakkuuksienhallintapalvelujen tiimiin. Uudessa työssä voin hyödyntää aiempaa kokemustani sekä yrittäjyyden, että Keudassa hankitun työkokemuksen perusteella.”

Jenni jatkaa, että työn olennaisin osa on aina ollut Keudassa työskennellessä asiakas: opiskelija tai yritysasiakas. On tärkeää tukea opiskelijoita heidän valitsemallaan opintopolulla. On huippuhomma olla tukemassa ja ohjaamassa opiskelijoista tulevaisuuden osaajia työelämän kanssa. Näitä tulevaisuuden osaajia tämä maailma tarvitsee entistä enemmän. Keskitymme työssämme myös auttamaan opettajia ja löytämään oikeat keinot meidän yhteisten työelämäyhteyksien tavoitteiden saavuttamiseksi.

”Tärkeää on avoin ilmapiiri, ihmisten kohtaaminen. Ne ovat varmaan sydäntä lähimpänä olevat asiat, joista innostuu tässä työssä”, Jenni toteaa.

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra102

Työelämää varten

Jaa sivu