Keudan valmistumisjuhla pidetään verkkotapahtumana pe 28.5.2021

Lämpimästi tervetuloa Keudan valmistumisjuhlaan perjantaina 28. toukokuuta.
Juhla pidetään verkkotapahtumana.

Tapahtumassa on tarkoitus juhlistaa tänä keväänä 2021 ammattiin valmistuvia opiskelijoitamme.

Vaikka aika on edelleenkin poikkeuksellinen, tahdomme pitää yllä perinteitä arvostaen opiskelijoitamme, jotka nyt ammattiin valmistuvat ja elämässään uusien taitojen sekä tietojen kanssa eteenpäin siirtyvät.

Upeaa työtä olette tehneet, olemme teistä ylpeitä!

Toteutamme valmistumisjuhlan verkossa YouTuben kautta.

Juhlien linkki on saatavilla 28.5.2020 alkaen klo 8.00

Ohjelmassa on mm.  

  • Puheita
  • Pekka Halosen akatemian taidetta
  • Lauluesityksiä
  • Otteita viime vuoden huippuhetkistä

 

Pääset katsomaan valmistujaisia klikkaamalla tätä linkkiä.

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra103

 

Jaa sivu