Keudan uutiset käynnistyvät

Keudan uutiset käynnistyvät tänään 28.5.2021.

Uutiset toteutetaan osana media-alan opiskelijoiden oppimisprosessia. Uutisten tuottajana toimii Tuotantoyhtiö Sun Media ja uutisten lukijana toimii Janne Jousiaho, joka vastaa Keudan kilpailutoiminnasta. 

Käy katsomassa minkälaisia uutisia Keudasta löytyy.

https://youtu.be/pXMONh9kxgs

 

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra105

Jaa sivu