Paljon onnea valmistuville! – Toukokuussa Keudasta valmistuu suuri määrä eri alojen ammattilaisia

Keudasta valmistuu 426 opiskelijaa yhteensä 51 eri ammatillisesta tutkinnosta toukokuussa 2021. Heistä 370 on suorittanut koko tutkinnon ja 56 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot ovat eri aloilta ja niiden joukossa on perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

VALMA-koulutuksesta valmistuu yhteensä 40 opiskelijaa. Heistä kuusi on suorittanut koko koulutuksen ja 34 koulutuksen osan tai osia. 

Lisäksi kaksi Keudan opiskelijaa valmistuu aikuisten perusopetuksesta.

Ammatilliseen tutkintoon valmistuu Järvenpään Sibeliuksenväylältä 67 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 64 opiskelijaa, Keravan Keskikadulta 57 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 75 opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta 13 opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 22 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä 22 opiskelijaa, Sipoon Enteristä 13 opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 31 opiskelijaa ja Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta 60 opiskelijaa. Lisäksi Keudasta yleisesti valmistui kaksi opiskelijaa.  

Ammatilliset tutkinnot ovat autoalan perustutkinto (33), elintarvikealan perustutkinto (5), hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto (12), johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (18), kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (4), kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (14), kauneudenhoitoalan perustutkinto (1), kone- ja metallialan perustutkinto (1), kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (6), laboratorioalan perustutkinto (2), leipomoalan ammattitutkinto (3), liiketalouden perustutkinto (2), liiketoiminnan ammattitutkinto (1), liiketoiminnan perustutkinto (33), logistiikan perustutkinto (13), lähiesimiestyön ammattitutkinto (15), maanrakennusalan ammattitutkinto (1), maatalousalan perustutkinto (7), matkailualan perustutkinto (4), media-alan ammattitutkinto (1), media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (76), metsäalan perustutkinto (3), mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto (2), mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto (1), palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto (1), pintakäsittelyalan perustutkinto (1), prosessiteollisuuden perustutkinto (9), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (5), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (8), puutarha-alan ammattitutkinto (2), puutarha-alan perustutkinto (1), puutarhatalouden perustutkinto (1), rakennusalan perustutkinto (13), ravintola- ja catering-alan perustutkinto (12), ruokapalvelujen ammattitutkinto (10), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (23), sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (18), sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto (3), taideteollisuusalan perustutkinto (3), talotekniikan perustutkinto (14), teknisen suunnittelun perustutkinto (1), tekstiili- ja muotialan perustutkinto (5), tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (2), tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto (15), tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (11), turvallisuusalan perustutkinto (9) ja vanhustyön erikoisammattitutkinto (1).

Opiskelijat ovat opiskelleet viimeisen vuoden ajan erittäin poikkeuksellisten aikojen ympäristössä. Siitä huolimatta he ovat pystyneet kasvattamaan osaamistaan erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen sekä näyttämään osaamisen kertymisen tutkintojen edellytysten mukaisesti. 

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuville! Olemme todella ylpeitä teistä! 

Lue kahden valmistuvan opiskelutarina Keudasta! Haastattelimme floristiksi valmistuvaa Ellinooraa sekä turvallisuusalan perustutkinnosta valmistuvaa Nuuttia. 

Lisätietoja:

rehtori Anna Mari Leinonen, 040 174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi
viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen, 040 521 8428, hanna.nyronen(at)keuda.fi


 
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra108

Jaa sivu