Podcastin seitsemännessä jaksossa Kristan vieraaksi saapui juontaja ja videobloggaaja Veronica Verho

Kohti unelma-ammattia -podcastin seitsemäs jakso on ennätyspitkä verrattuna aikaisempiin jaksoihin. Syy jakson pituuteen lienee siinä, että Keudan media-alan opiskelija ja podcastin juontaja Krista sai vieraakseen erään aivan mielettömän lahjakkaan media-alan ammattilaisen. Tämä media-alan ammattilainen on Keudan entinen opiskelija. Hän on tunnettu suomalainen tubettaja ja palkittu radiojuontaja Veronica Verho.

Veronica Verho on kerennyt nuoresta iästään huolimatta kokea paljon, ja hän on luonut maineikkaan uran media-alan parissa. Hänet on nähty niin Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa kuin Selviytyjissä. Hän on myös mukana juontamassa Posse tv-ohjelmaa.  

”Mua jännitti aivan kauheasti nähdä Veronica Verho livenä”, kertoo Krista naureskellen. Krista kertoo, että hänen työharjoittelunsa yhdeksi kohokohdaksi nousi Veronica Verhon haastatteleminen. 

”On ollut aivan mahtavaa päästä haastattelemaan eri alojen ammattilaisia, mutta Veronican tapaaminen ja hänen kanssaan podcastin tekeminen oli aivan mahtava kokemus”, toteaa Krista.  

Krista kertoo, että seitsemäs podcast-jakso on ehdottomasti hänen suosikkinsa. Kohti unelma-ammattia podcastin seitsemäs jakso on täynnä puhetta ja naurultakaan ei voi välttyä.  

Jaksossa kuulijoille selviää, kuinka Veronica Verho päätyi opiskelemaan Keudaan, mikä oli hänen unelma-ammatti pienenä ja miten hän päätyi radiojuontajaksi. Opiskelun lisäksi jaksossa paneudutaan muun muassa ulkonäköpaineisiin, tulevaisuuden haaveisiin ja jännittävimpiin sekä ikimuistoisiin hetkiin työelämässä. 

”En voi kuin suositella kuuntelemaan tuon ennätyspitkän podcast-jakson, joka sisältää paljon mielenkiintoisia kysymyksiä ja ennen kaikkea puhetta siitä kuinka sen oman unelma-ammatin voi saavuttaa”, kiteyttää Krista.

Voit kuunnella jakson Spotifysta tai SoundCloudista

Jaa sivu