Työelämätorstai: Yhteistyössä Case Metalli Järvenpäässä

Case Metalli -ryhmä tutustumassa Keudan metallialan opetukseen.

Keuda tekee tiivistä yhteistyötä Keski-Uudenmaan alueen kuntien ja eri toimijoiden kanssa. Haluamme lisätä yhteistyötä entisestään. Siksi on hyvä jakaa kokemuksia siitä minkä tyyppisissä kokonaisuuksissa on saatu yhdistettyä voimia, hyödyntäen mm. opiskelijoiden panosta erilaisissa työelämäprojekteissa.

Esimerkkinä: Keudan ja Järvenpään kaupungin yhteistyössä on edistetty monenlaisia projekteja sekä rakennettu ja edelleen kehitetty verkostoja: mm. Case Metalli, Case Matkailu ja kansainvälisen toiminnan yhteistyö. Lisäksi Järvenpään Elinkeinopalveluiden järjestämissä yrittäjien After Work -tapahtumissa (tauolla koronan vuoksi) Keudan edustajat ovat olleet mukana verkostoitumassa. Työn alla on myös jatkuvasti uutta.

Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo Järvenpään kaupungilta kertoo enemmän Case Metallista:

”Järvenpäässä toimii useita metallialan yrityksiä, jotka työllistävät satoja työntekijöitä. Vuonna 2019 perustettiin Case Metalli -ryhmä paikallisten metallialan yritysten tarpeiden pohjalta. Järvenpään kaupunki toimii ryhmän alustana ja yhdistää keskeiset toimijat. Tavoitteena Case Metallissa on kartoittaa metallialan yritysten rekrytointi- ja osaamisen kehittämisen tarpeita, saada metallialan työvoimatarpeet ja työntekijät kohtaamaan, ja mm. myötävaikuttaa, että alan koulutus vastaa nykypäivän työelämän osaamistarpeita.

”Yhteydenpito oppilaitosten ja yritysten välillä on oleellista. Kuin myös yhteistyö Keudan, paikallisten yritysten ja peruskoulun kesken, jolloin nuoret pääsevät tutustumaan alaan.

Case Metalli -ryhmän kehitystyö jatkuu. Metalliala tarjoaa Järvenpäässä töitä nyt ja tulevaisuudessakin.”

 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

 2020 laatupalkinto intra111

 

Työelämää varten

Jaa sivu