Kolumni Keudasta: Muutos on aina mahdollisuus työelämässä – niin myös Keudassa

Kuvassa vasemmalta oikealle: Anna Mari Leinonen, Tiina Halmevuo, Hanna Nyrönen, Anne Vuorinen

Kuntayhtymän nykyinen johtaja Hannu Laurila kirjoitti kolumnissaan siirtymisestään Mäntsälän kunnanjohtajaksi. Hän avasi osaltaan Keudan tulevaisuutta, jossa tullaan väistämättä näkemään muutoksia.  

Hänen sanojansa lainatakseen; ”Kukaan ei ole korvaamaton, ja jos joku luulee olevansa, niin kannattaa aina aika ajoin tehdä se klassinen vesilasitesti ja katsoa millainen kuoppa siihen sitten jää.” 

Organisaatioissa tapahtuu aina väistämättä muutoksia, niin myös Keudassa. Ilman niitä organisaatio ei kasvaisi, kehittyisi ja menestyisi ammatillisen koulutuksen kentällä nyt ja tulevaisuudessa. 

rekryilmo100621

Kesän kynnyksellä käynnistyi uuden kuntayhtymän johtajan rekrytointi, jossa etsitään johtajaa monipuoliseen ja uniikkiin Keudaan. Kestävän ja vastuullisen tulevaisuuden rakentaminen sekä digitaalisesti ja yhteisöllisesti toimien ovat strategisen toiminnan ytimessä. Henkilöstö kartoittaa innostuneesti ja aktiivisesti niin yhteiskunnan kuin työelämän muutoksia. Kehitämme myös ammatillisen koulutuksen toimintaa huomioiden muutosten vaikutukset.  

Kuntayhtymän johtajan viransijaisena toimii 7.8.2021 lähtien arviointijohtaja Tiina Halmevuo. Hän toimii viransijaisena uuden tehtävään valitun henkilön viralliseen aloitukseen asti.  

Keudassa matka jatkuu ja toimintaa kehitetään yhdessä henkilöstön kanssa tehdyn strategian mukaisesti. Keuda ei pysähdy, koska ei meitä ympäröivä maailmakaan niin tee. Organisaation johdon tehtävä on varmistaa parhaat edellytykset toiminnalle ja mahdollistaa yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen käytännön arjessa.  

Asiakaslupausten mukaisesti haluamme olla innostava opiskelupaikka, ketterä kumppani ja haluttu työpaikka. Tätä edelleen vahvistetaan aidosti Keudan arvoja toteuttaen.  

Välitämme, Arvostamme ja Uudistumme. Yhdessä!

Kiitos ja upeaa kesää kaikille toivottaa

Keudan johtoryhmä

 Anna Mari, Tiina, Hanna ja Anne 

 

Lue lisää uuden johtajamme menestymisen edellytyksistä täältä ja hae mukaan huipputiimiin! 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra120

Jaa sivu