Kevään 2021 yhteishaun tulokset on julkaistu

Keudaan on valittu kevään 2021 yhteishaussa 1197 uutta perustutkintolaista ja 140 VALMAn ja kymppiluokan opiskelijaa.

Julkaisuluvan antaneiden nimet ja muuta tietoa uusille opiskelijoille on kerätty tänne!

Opiskelemaan valittujen tulee ottaa paikka vastaan viimeistään 1. heinäkuuta 2021. Sen jälkeen paikat täytetään varasijoilta. Yhteishaun varasijat ovat voimassa 20. elokuuta asti.

Torstaina 17. kesäkuuta kaikille opiskelupaikan saaneille on lähetetty valintakirje ja tietoja alkaviin opintoihin liittyen.

Opiskelemaan valituille ja heidän huoltajilleen lähetetään vielä tänään perjantaina sähköpostilla Tervehdys Keudasta, jossa muistutetaan muun muassa opiskelupaikan vastaanottamisesta ja orientaatiopäiville ilmoittautumisesta.  

Lue täältä ensimmäinen artikkeli yhteishaun 2021 hakijamääristä Keudassa!

Hakeutumispalvelut Keudan opintoihin

Ammatillisiin koulutuksiin voi hakea ympäri vuoden jatkuvassa haussa. Keudan hakeutumispalvelut auttaa sinua sähköpostitse osoitteessa hakeutumispalvelut@keuda.fi, puhelimitse numerossa 09 2738 3700 tai www.keuda.fi osoitteessa Chat Hakijalle -palvelun kautta arkisin klo  9-15.


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra127

Jaa sivu