Lämpimät onnittelut kesäkuussa 2021 valmistuville uusille ammattilaisille!

Keudasta valmistuu 397 opiskelijaa yhteensä 58 eri ammatillisesta tutkinnosta kesäkuussa 2021. Heistä 284 on suorittanut koko tutkinnon ja 113 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot ovat eri aloilta ja niiden joukossa on perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

Ammatilliseen koulutukseen valmistuu Järvenpään Sibeliuksenväylältä 36 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 61 opiskelijaa, Keravan Keskikadulta 55 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 115 opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta 10 opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 30 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä 18 opiskelijaa, Sipoon Enteristä neljä opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 48 opiskelijaa ja Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta yhdeksän opiskelijaa. Lisäksi Keudasta yleisesti valmistuu 11 opiskelijaa.

Ammatilliset tutkinnot ovat autoalan perustutkinto (8), elintarvikealan perustutkinto (2), erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto (7), floristin ammattitutkinto (1), hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto (5), hiusalan perustutkinto (1), johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (2), kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto (9), kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto (4), kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (15), kauneudenhoitoalan perustutkinto (1), kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (3), kuljetusalan ammattitutkinto (6), laboratorioalan perustutkinto (1), liiketalouden perustutkinto (1), liiketoiminnan ammattitutkinto (6), liiketoiminnan perustutkinto (33), logistiikan perustutkinto (26), luonto- ja ympäristöalan perustutkinto (2), lähiesimiestyön ammattitutkinto (7), maatalousalan ammattitutkinto (1), maatalousalan perustutkinto (10), matkailualan perustutkinto (2), media-alan ammattitutkinto (3), media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (22), metsäalan perustutkinto (4), palvelulogistiikan ammattitutkinto (3), pintakäsittelyalan perustutkinto (6), prosessiteollisuuden perustutkinto (6), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (23), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (1), puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (9), puutarha-alan ammattitutkinto (2), puutarha-alan perustutkinto (8), puuteollisuuden perustutkinto (2), rakennusalan perustutkinto (4), ravintola- ja catering-alan perustutkinto (3), ruokapalvelujen ammattitutkinto (1), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (47), sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (32), sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto (1), taideteollisuusalan perustutkinto (1), talotekniikan ammattitutkinto (17), talotekniikan perustutkinto (20), teknisen suunnittelun perustutkinto (1), tekstiili- ja muotialan perustutkinto (1), tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (3), tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto (4), tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto (11), tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (2), turvallisuusalan perustutkinto (3), yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ammattitutkinto (1) ja yrittäjän ammattitutkinto (1).

Opiskelijat ovat opiskelleet viimeisen vuoden ajan erittäin poikkeuksellisten aikojen ympäristössä. Siitä huolimatta he ovat pystyneet kasvattamaan osaamistaan erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen sekä näyttämään osaamisen kertymisen tutkintojen edellytysten mukaisesti. 

Suuret onnittelut kaikille valmistuville! Olemme todella ylpeitä teistä! 

Lue myös maatalousalan ammattitutkinnosta valmistuneen Mikon opiskelutarina!

Lisätietoja:

rehtori Anna Mari Leinonen, 040 174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi  

viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen, 040 521 8428, hanna.nyronen(at)keuda.fiKeski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.
Laatupalkinto2035

Jaa sivu