Maatalousalan ammattitutkinto poiki myös kesätyöpestin Mikolle

Keudasta valmistuu suuri määrä eri alojen uusia ammattilaisia 24. kesäkuuta. Yksi heistä on Mikko Anttila, joka on suorittanut maatalousalan ammattitutkinnon. Hän siis valmistuu maatalouskonehuoltajaksi.  

”Nyt on kyllä mahtavat tunnelmat. Koulutus meni hienosti ja se oli käyty äkkiä. Näiden pohjalta on todella hyvä fiilis”, Anttila avaa tunnelmia valmistumisen johdosta. 

Anttila on aiemmalta ammatiltaan koneenkuljettaja. Työskentelyn myötä hän alkoi kiinnostua enemmän koneiden toiminnasta ja huollosta. Perushuoltojen toteutus oli hänellä hallussa, mutta hän halusi oppia tekemään tarvittaessa suurempia korjaustöitä.  

”Tiesin jo aiemmasta kokemuksesta, että Keudassa on hyvät olot opiskella. Olen nimittäin opiskellut aiemmin maanrakennuskoneenkuljettajaksi Saaren kartanolla.” 

Perustutkinnosta oli siis hyvä hypätä ammattitutkinto-opintoihin samalla toimipisteellä. Anttila koki maatalousalan ammattitutkinnon kattavana ja mielenkiintoisena koulutuksena, joka täydensi hyvin hänen osaamistaan.  

”Keudassa osataan järjestää opetus hyvin. Täällä pääsee oppimaan tosi monipuolisten tehtävien parissa. On kyllä mukava paikka käydä koulutus”, Anttila summaa.  

Maatalousalan ammattitutkinnossa oppimisympäristönä toimii Saaren kartanon Valtra-huolto, joka tuli myös Anttilalle hyvin tutuksi. Näissä merkeissä menee myös Anttilan kesä, sillä hän sai kesätyöpestin Saaren kartanon Valtra-huollosta.  

”Mahtavaa, että saan vielä kesän työskennellä tutussa ympäristössä ja oppia lisää uutta.” 

 

Haluaisitko sinä opiskella maatalouskonehuoltajaksi? Lue lisää maatalousalan ammattitutkinnosta täältä! 


 

Jaa sivu