Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Keudan johtajan virka kiinnosti hakijoita

Tiedote 5.7.2021

Hakuaika Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Keudan kuntayhtymän johtajan virkaan päättyi sunnuntaina 4. heinäkuuta kello 23.59, johon mennessä hakemuksensa jätti 20 hakijaa.

Valintaryhmä valitsee hakemuksien perusteella haastateltavat kandidaatit tämän viikon torstaina 8.7.2021. Haastattelut pidetään ensisijaisesti viikolla 30.  Rekrytoinnin valintaryhmä koostuu Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuuston ja -hallituksen edustajista sekä Keudan virkamiehistä.

Yhtymähallituksen kokouksessa 11.8.2021 valitaan henkilöarviointiin lähetettävät hakijat. Henkilöarviointien, haastattelujen ja hakemuksien perusteella valintaryhmä koostaa esityksen loppuvaiheen hakijoista yhtymähallitukselle 25.8.2021 kokoukseen ja edelleen yhtymävaltuustoon valittavaksi.

Yhtymävaltuuston on tarkoitus valita uusi kuntayhtymän johtaja 1. syyskuuta 2021 kokouksessaan.

Tehtävä avautui nykyisen kuntayhtymän johtajan Hannu Laurilan siirtyessä Mäntsälään kunnanjohtajan tehtäviin.

Lisätietoja:

arviointijohtaja Tiina Halmevuo, p. 050 336 9709, tiina.halmevuo(at)keuda.fi


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra133

Jaa sivu