Työelämätorstai: Kohti unelma-ammattia Keudan podcasteissa

Työelämää varten

Työelämätorstai: Kohti unelma-ammattia Keudan podcasteissa

Keudan oma podcast kantaa nimeä Kohti unelma-ammattia. Ihka ensimmäinen podcast-kausi käsittelee ammattiin valmistumiseen liittyviä aiheita. Podcasteissa keskustellaan useiden alojen edustajien kanssa erilaisista poluista kohti työelämää ja ammattilaisuutta.

Työelämäkehittäjäopettaja Hannu Seppänen ja media-alan opiskelija Krista Julkunen ovat tehneet podcasteja kevään ajan. Kuuntele podcast, jossa Krista ja Hannu keskustelevat Keudan entisen opiskelijan ja Master Chef Suomi 2020 -kilpailijan Dani Hännisen kanssa.

Miten Dani löysi oman juttunsa ja löysi oman ammattinsa? Oliko unelmana tulla kokiksi, vai mitä tapahtui?

Kuuntele jakso Spotifysta tai SoundCloudista

Tästä voi lukea tiivistelmän podcastista: Kohti unelma-ammattia podcastin neljännessä jaksossa kuullaan huippukokki Dani Hännisen tarina | Keuda.fi


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra140

Työelämää varten

Jaa sivu