Keudan johtajan virka kiinnosti hakijoita

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Keudan kuntayhtymän johtajan virkaan jätti hakemuksensa 20 hakijaa.

Heistä on hakemuksien ja videohaastattelujen perusteella valittu jatkoprosessiin kahdeksan (8) hakijaa.

Kristiina Engblom-Pelkkala, hallintotieteen tohtori (HTT), Jorma Haapanen, maatalous- ja metsätieteiden maisteri (MMM), Markku Hyttinen, filosofian maisteri (FM), Juha Salo, filosofian maisteri (FM), Jukka Pekka Tauriainen, kasvatustieteen tohtori (KT) sekä Riikka-Maria Yli-Suomu, kauppatieteiden maisteri (KTM). Kaksi hakijaa ei halua nimeään mainittavan prosessin tässä vaiheessa. 

Hakijoista Engblom-Pelkkala työskentelee päällikkönä Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Haapanen puolestaan johtajana Kymsotessa. Hyttinen on toiminnanjohtajana Hengitysliitossa ja  Salo toimii apulaisrehtorina Helsingissä. Tauriainen työskentelee rehtorina Vantaalla ja Yli-Suomu liiketoimintajohtajana Omniassa. 

Haastattelut pidetään 28.-29.7.2021.

Rekrytoinnin valintaryhmä, joka valitsi prosessissa etenevät kandidaatit haastateltaviksi, koostuu Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuuston ja -hallituksen edustajista sekä Keudan virkamiehistä.

Haastattelujen jälkeen valintaryhmä valitsee edelleen prosessissa jatkavat ja henkilöarviointiin lähetettävät hakijat. Henkilöarviointien, haastattelujen ja hakemuksien perusteella valintaryhmä koostaa esityksen loppuvaiheen hakijoista yhtymähallitukselle ja edelleen yhtymävaltuustoon valittavaksi.

Yhtymävaltuuston on tarkoitus valita uusi kuntayhtymän johtaja 1. syyskuuta 2021 kokouksessaan.

Tehtävä avautui nykyisen kuntayhtymän johtajan Hannu Laurilan siirtyessä Mäntsälään kunnanjohtajan tehtäviin.

Lisätietoja:

arviointijohtaja Tiina Halmevuo, p. 050 336 9709, tiina.halmevuo(at)keuda.fi

Jaa sivu