Kolumni Keudasta: Miten työharjoittelu Keudan viestinnässä on alkanut ja mitä olen oppinut?

Mitä olen pääsyt tekemään Keudan viestintä- ja markkinointitiimissä harjoitteluni aikana?  

Olen päässyt esimerkiksi ottamaan valokuvia markkinointia varten, tekemään videoita TikTokiinmuokkaamaan kuvia ja tekemään erilaisia somepostauksia. Olen tutustunut erilaisiin ohjelmiin sekä Keudan muuhun henkilökuntaan. 

Ennen kuin minun työharjoitteluni alkoi, niin minua jännitti, miten osaan käyttää valokuvaus- ja video-ohjelmia, kun olen käyttänyt niitä pääasiassa vapaa-ajalla. Nyt kun olen päässyt käyttämään niitä pari kuukautta töissä, niin ne ovat tuntuneet ihan helpoilta kun tietää, että voi aina kysyä neuvoa muita työkavereita. 

 

Mitä olen oppinut harjoitteluni aikana?

Olen oppinut esimerkiksi, miten otetaan hyviä kuvia ja miten videosta saa hyvän eri aikarajoilla. Olen oppinut myös sen, miten käytetään Rush-nimistä ohjelmaa videoitten tekemiseen, koska sillä pystyy tekemään helpoiten pystymallisia videota.


Niko pieni2Kirjoittaja Niko Nyholm opiskelee Keudassa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa. Hän suorittaa parhaillaan harjoittelua Keudan viestintä- ja markkinointitiimissä. Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra146

Jaa sivu