Mitä kuuluu Keudan Gastrobiilin kesään?

Asiakastyöt ja palvelut

Keuda

Opiskelu

Yhteisöllisyys

Mitä kuuluu Keudan Gastrobiilin kesään?

Oletko vieraillut Keudan Gastrobiilissä kesän aikana? Gastrobiili on ollut toiminnassa koko heinäkuun ajan kiertäen Keudan eri toimipisteitä. Ammattiohjaaja Kati Jokinen kertoo, että vakiopisteiksi ovat muodostuneet Järvenpään Sibeliuksenväylän Puistola-rakennuksen edusta sekä Keskikadun toimipiste Keravalla.

”Nyt pysäköimme ensimmäistä kertaa myös Saaren kartanon puutarhamyymälällä. Tosi hyvin oli kävijöitä”, Kati summaa.

Keudan ravintola- ja catering-alan opiskelija Juha-Matti Tamminen kertoo, että ajatuksena on käyttää annoksissa yhä enemmän Saaren kartanon tuotteita.

”Sibeliuksenväylälle on perustettu pieni puutarhaosasto yhdessä Saaren kartanon puutarhapuolen kanssa. Sieltä on hyödynnetty runsaasti yrttejä Gastrobiilin annoksiin. Eli yhteistyötä on jo ollut, mutta sitä olisi hienoa lisätä.”

Juha-Matti on havainnut, että Gastrobiili on herättänyt paljon myönteistä keskustelua somessa. Positiivista palautetta tulee paljon. Gastrobiili on saanut jopa faneja, jotka vierailevat useammalla paikkakunnalla syömässä Gastrobiililla.

Tällä viikolla Gastrobiili vierailee:

Ke 21.7. Järvenpään Sibeliuksenväylä klo 12-18.
To 22.7. Keravan Keskikatu (Paasikivenaukio) klo 11.30-18.
Pe 23.7. Mäntsälän Saaren kartanon puutarhamyymälä klo 11.30-15.30.

”Tällä viikolla on suunnitelmissa tehdä Saaren kasviksia hyödyntämällä Meze-lautanen. Päivitämme tarkemmat tiedot tarjoilusta keskiviikkona Gastrobiilin Facessa”, Kati kertoo.
.
Gastrobiilin löydät Facebookista nimellä Keudan GastroBiili.
Gastrobiili2Heinäkuussa Keudan Gastrobiilin toiminnassa ovat olleet mukana ammattiohjaaja Kati Jokinen ja opiskelija Juha-Matti Tamminen yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa.


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

 2020 laatupalkinto intra147

 

Asiakastyöt ja palvelut

Keuda

Opiskelu

Yhteisöllisyys

Jaa sivu