Keudan podcastin uudessa jaksossa tutustutaan Koirahotelli Haukkulaan ja eläintenhoitajan opintoihin

Olisi niin ihanaa, jos voisi työkseen rapsutella kissoja, lenkkeillä koirien kanssa ja ruokkia suloisia hamstereita. Mutta sellainen on vain haaveajattelua… Vai onko sittenkään?

Kohti unelma-ammattia podcastin kakkoskauden toisessa jaksossa vieraana on Keudan opettaja Jenna Heikkilä, joka kertoo Keudan eläintenhoitoalan opiskelusta sekä Keudan oman Koirahotelli Haukkulan toiminnasta.

Kuuntele podcastista tarkemmin, miten niin aikuiset kuin nuoret voivat opiskella ammatin eläinten parissa työskentelyyn. Ja jos olet joskus miettinyt, minne saisit oman lemmikkisi hoitoon loman ajaksi, niin 2021 valmistunut Haukkula saattaa olla juuri sinua varten! Jos olet kuin Jenna Heikkilä ja rakastat eläimiä, niin haluat varmasti kuunnella tämän podcastin.

Keudan Kohti unelma-ammattia podcastin toisella tuotantokaudella juontajana toimii Keudan media-alan opiskelija ja radiotoimittaja Minna Halttunen

Kuuntele jakso Spotifysta tai SoundCloudista!Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.
2020 laatupalkinto intra152

Jaa sivu