Tervetuloa uusi #keudalainen opiskelija!

Kuva: Keudan arkisto 2020, kuvaaja L. Dahlman

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan opintoja Keudassa!

Hienoa, että valitsit meidät. Haluamme olla juuri Sinulle #innostava opiskelupaikka.

Aurinkoisen kesän jälkeen olemme palanneet virkistyneinä työn ääreen ja odotamme Sinua innolla. Olemme kehittäneet opetusmenetelmiämme, jotta opetus ja ohjaus hoituu tarpeen mukaan sekä livenä että etävälinein. Hyödynnämme opetusteknologiaa ja digitalisaatiota. Opetamme ja ohjaamme erilaisissa oppimisympäristöissä. Teemme tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa. Jokaisessa toimipisteessä toimii Keudaattori, josta löytyy joka päivä lisäohjausta ja tukea opintojesi erilaisissa vaiheissa.

Olemme Sinua varten. Teemme parhaamme, että opintosi käynnistyvät turvallisesti, vaikka koronaepidemia jyllää edelleen. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja hygieniasuosituksia. Voit tulla kouluun turvallisella mielellä. Osallistu ja tutustu rohkeasti opiskelijakavereihisi. Mielekkäät opinnot ja opiskelutovereiden seura voi tuoda paljon iloa elämään. Kohtaamiset ja yhdessä tekemisen merkitys korostuvat näinä pandemian varjostamina aikoina.

Tutustu Keudan opiskeluohjeistuksiin ja oppilaitoksen turvallisuusohjeistuksiin.

Perustutkintojen osalta opinnot ja ruokailut ovat kaikille maksuttomia. Ne opiskelijat, jotka ovat suorittaneet perusopetuksen 1.1.2021 jälkeen, kuuluvat laajennetun oppivelvollisuuden piiriin. (pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneet) Oppivelvollisille opiskelijoille myös kaikki oppimateriaalit ovat maksuttomia ja he saavat henkilökohtaiseen käyttöönsä tietokoneen.

Niille opiskelijoille, jotka eivät kuulu laajennetun oppivelvollisuuden piiriin, voi tulla opiskelun aikana joitakin kustannuksia oppimateriaaleista ja henkilökohtaisista työvälineistä.

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.” – Muumipappa

Keuda rehtori Leinonen 2021
Pian tavataan.

Tulkaa avoimella mielellä!

Anna Mari Leinonen

rehtori

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Keudan opiskeluohjeistuksiin ja oppilaitoksen turvallisuusohjeistuksiin.


 Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra156

Jaa sivu