Työelämätorstai: Keudan tarjoamat koulutusvaihtoehdot ja palvelut yrityksille

Keuda tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia koulutuspalveluja ja -ratkaisuja uuden työvoiman saamiseen sekä henkilöstön ja yrittäjän oman osaamisen kehittämiseen.

Tarjoamme tutkintoon johtavaa koulutusta perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen osalta. Omaa osaamista voi myös päivittää täydennyskoulutuksen avulla tai suorittamalla tutkinnon osan kerrallaan.

Keudan johtamis- ja esimieskoulutusten avulla saat valmennusta ja tukea omaan esimiestyöhösi sekä syventämään johtamisen ymmärrystä ja taitoja.

Voimme myös räätälöidä eri toteutuksia työyhteisösi erityistarpeisiin.

Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Perustutkintoon voi hakea yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Jatkuva haku antaa mahdollisuuden aloittaa ammatillisen koulutuksen joustavasti ympäri vuoden. Jatkuvalla haulla voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan millä tahansa pohjakoulutuksella.

Ammattitutkinnon voi opiskella, jos sinulla jo on alan perustutkinto tai riittävästi kokemusta alalta. Ammattitutkinnon opiskelijana saat työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammattitaitoa, joka on perustutkintoa syvällisempää tai kohdistuu rajatumpiin työtehtäviin. Opintosi etenevät henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Suuren osan opinnoista voit suorittaa työpaikalla oppien.

Erikoisammattitutkinnon voi suorittaa, jos sinulla on jo pidempi kokemus alalta. Erikoisammattitutkinnossa syvennät työtehtävien hallintaa alan vaativimpiin työtehtäviin.

Katso mitä koulutuksia meillä on tarjolla: Koulutukset

Naisia ja miehiae seisomassa taydennysk.

Lyhytkoulutukset

Lyhytkoulutuksista löydät laajan valikoiman lyhyitä kortti- ja pätevyyskoulutuksia sekä täydentävää koulutusta eri aloille. Lyhytkoulutustemme avulla päivität ammattitaitoasi ja parannat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla. Lyhytkoulutus on hyvä keino lisätä työhyvinvointia, motivaatiota ja työintoa.

Lue lisää: Lyhytkoulutukset

Tutkinnon osat

Osaamista voi täydentää myös suorittamalla tutkintoa pienemmän kokonaisuuden. Tarjolla on valmiiksi räätälöityjä vaihtoehtoja, minkä lisäksi tutkinnon osia voi hakeutua suorittamaan omien tarpeiden mukaan mistä tahansa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon osia ovat esimerkiksi Työpaikkaohjaaja sekä Työhönopastaja palvelualalla -koulutukset.

Työpaikkaohjaajan koulutuksessa vahvistat omia taitojasi ohjaajana. Koulutuksen aiheena on suunnittelu, ohjaus ja palautteen antaminen. Koulutus toteutetaan verkkototeutuksen ja voit aloittaa sopimuksen mukaan koska tahansa.

Lue lisää: Työpaikkaohjaajakoulutus | Keuda.fi

Työhönopastaja palvelualalla -koulutuksessa syvennytään erilaisiin ohjausmenetelmiin ja kehitetään työntekijöiden ja opiskelijoiden ohjaamisen keinoja. Koulutuksen avulla voit oppia paremmaksi työhön perehdyttäjäksi, kehittää ohjaustaitojasi ja onnistua työssäsi palveluohjaajana. Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena tai oppisopimuskoulutuksena. Koulutus on mahdollista suorittaa myös englanninkielisenä.

Lue lisää: Työhönopastaja palvelualalla | Keuda.fi

Esimieskoulutuskuva 790x442

Johtamis- ja esihenkilökoulutukset

Keudan esihenkilötyön sekä yrittäjyyteen keskittyvissä koulutuksissa opit pukemaan osaamisesi ja yrityksesi vahvuudet sanoiksi, kuviksi ja tarinoiksi. Opit havaitsemaan sinun ja organisaatiosi menestystekijät nyt ja tulevaisuudessa. Kaikkiin koulutuksiimme on jatkuva haku, eli pääset aloittamaan opinnot, milloin vain.

Lue lisää: Esihenkilöiden ja yritysjohdon koulutukset

Työelämätorstai: Esihenkilökoulutuksilla voit kehittää itseäsi ja kasvaa esihenkilöroolissa

Räätälöidyt koulutukset

Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöidä koulutus yrityksen tarpeiden mukaan. Yhdistämällä esimerkiksi useampi tutkinnon osa koulutukseen.

Lue lisää minkälaisia toteutuksia olemme tehneet:

Työelämätorstai: Kehity dieettien osaajaksi tai asiantuntijaksi suorittamalla erityisruokavaliopalveluiden opintoja | Keuda.fi

Työelämätorstai: Keravan Ateriapalvelujen ja Keudan yhteisessä koulutuksessa kehitettiin reseptiikkaa Cook & Chill -menetelmään | Keuda.fi

Työelämätorstai: HUS Asvia ja Keuda rakentamassa uutta yhteistä monipalvelun tulevaisuutta | Keuda.fi

Kysy meiltä lisää! | Keuda yrityksille


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

 2020 laatupalkinto intra157

Työelämää varten

Jaa sivu