Keudan podcastissa kuullaan autoalan ammattiohjaaja Leon tarina

Entinen koulukiusaaja ja entinen koulukiusattu huomasivat toistensa taustoja tietämättä istuvansa saman pöydän ääressä juttelemassa auto- ja pienkonealasta. Yllättäen he huomasivat myös olevansa samaa mieltä niin itse aiheesta kuin elämästä ylipäätään.

Kohti unelma-ammattia -podcastin uusimmassa jaksossa vieraana on ammattiohjaaja Leo Vikström, joka vaihtoi 44-vuotiaana uraa lääkärin käskystä. Kuuntele podcastista, miten kivikkoisesti alkanut tie uuden ammatin opiskelussa johti Leon löytämään elämälleen syvällisemmän tarkoituksen nuorten auttamisesta ja tukemisesta.

Keudan Sarviniitynkadun toimipisteellä Keravalla on toiminut muutaman vuoden Kerberos-kesäkorjaamo ja Leo kertoo innoissaan sen toiminnasta. Kuinka opiskelijat pääsevät ihan oikeisiin palkkatöihin oppilaitoksen autokorjaamoon ja Leo heitä ohjeistamaan, sillä opiskeltuaan ammatin Keudassa, hänet työllistettiin samalta istumalta sen riveihin. Mukana on myös tärppejä siitä, millaista auto- ja pienkonealan opiskelu on ja kenelle ala sopii. Kunhan ei pelkää sotkea käsiään, Leo Vikström vinkkaa!

Kohti unelma-ammattia podcastin toisella tuotantokaudella juontajana toimii Keudan media-alan opiskelija ja radiotoimittaja Minna Halttunen

Kuuntele jakso Spotifyssa tai SoundCloudissa!


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.2020 laatupalkinto intra175

Jaa sivu