Paljon onnea elokuussa 2021 valmistuville ammattilaisille!

Keudasta valmistuu 98 opiskelijaa yhteensä 32 eri ammatillisesta tutkinnosta elokuussa 2021. Heistä 72 on suorittanut koko tutkinnon ja 26 on suorittanut tutkinnon osan tai osia. Tutkinnot ovat eri aloilta ja niiden joukossa on perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

 

Ammatilliseen koulutukseen valmistuu Järvenpään Sibeliuksenväylältä 24 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 10 opiskelijaa, Keravan Keskikadulta 5 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 29 opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta 1 opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 7 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä 5 opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 14 opiskelijaa ja Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta 3 opiskelijaa.

 

Ammatilliset tutkinnot ovat autoalan perustutkinto (2), elintarvikealan perustutkinto (4), Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (1 ), kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (1), kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (1), kuljetusalan ammattitutkinto (7), liiketoiminnan perustutkinto (4), logistiikan perustutkinto (9), luonto- ja ympäristöalan perustutkinto (1), lähiesimiestyön ammattitutkinto (5), maatalousalan perustutkinto (3), Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto (1), matkailualan perustutkinto (1), media-alan ammattitutkinto (5), media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (5), Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto (1), Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (2), Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (4), puutarha-alan perustutkinto (2), rakennusalan perustutkinto (3), ravintola- ja catering-alan perustutkinto (4), ruokapalvelujen ammattitutkinto (1), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (14), sähkö- ja automaatioalan perustutkinto (1), talotekniikan ammattitutkinto (3), talotekniikan perustutkinto (2), Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto (1), Tekstiili- ja muotialan erikoisammattitutkinto (5), tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto (1), tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto (1), tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (2) ja yrittäjän ammattitutkinto (1).

 

  

Lisätietoja:

rehtori Anna Mari Leinonen, 040 174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi

viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen, 040 521 8428, hanna.nyronen(at)keuda.fi

Jaa sivu