Keudaan on valittu uusi kuntayhtymän johtaja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Keudan kuntayhtymän johtajaksi valittiin Riikka-Maria Yli-Suomu. 

Valinnan suoritti kuntayhtymän ylintä päätösvaltaa käyttävä yhtymävaltuusto, joka valitsi uuden kuntayhtymän johtajan keskiviikkona 1.9.2021 pidetyssä kokouksessaan.

Valinnan tehneeseen yhtymävaltuustoon on nimetty eri määrä edustajia jokaisesta omistajakunnasta. Jokaisella; Järvenpään kaupungilla, Keravan kaupungilla ja Tuusulan kunnalla on valtuustossa neljä edustajaa. Mäntsälän sekä Nurmijärven kunnilla on kummallakin kolme edustajaa, Sipoon kunnalla on kaksi edustajaa ja Pornaisten kunnalla yksi edustaja.  

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Keudan kuntayhtymän johtajan virkaan jätti hakemuksensa 20 hakijaa. Heistä hakemuksien ja videohaastattelujen perusteella valittiin jatkoprosessiin kahdeksan (8) hakijaa. Haastattelujen perusteella henkilöarviointeihin eteni kolme (3) hakijaa. Kaikki virkaa hakeneet ja ehdot täyttäneet olivat kuitenkin äänestettävissä. Äänet jakautuivat hakijoiden kesken seuraavasti  Yli-Suomu sai 14 ääntä,  Hyttinen sai 6 ääntä ja Alho-Asikainen1 äänen.  

Yhtymävaltuuston puheenjohtajana toimiva Aarno Järvinen Tuusulasta kertoo valinnasta seuraavasti; päällimmäinen ajatus on että valinta oli oikea, kaikki kolme olisivat olleet hyviä johtajia Keudaan. Riikka-Maria on kuitenkin tähän aikaan oikea henkilö. 

Riikka-Maria Yli-Suomu kommentoi pian kuntayhtymän johtajaksi valintansa jälkeen, ”Olen mielettömän onnellinen ja kiitollinen päätöksestä sekä saamastani suuresta tuesta. Olen todella innoissani tullessani Keski-Uudellemaalle työskentelemään. Vuosien ajan olen tehnyt jo yhteistyötä Keudan kanssa. Olen tuntenut aiemmat kaksi johtajaa hyvin ja minulla on aina ollut varsin positiivinen kuva Keudasta. Jalat maassa oleva koulutustalo, jossa ihmisillä on hyvä olla ja jossa tehdään yhteistyössä hyvää työtä koulutuksen eteen.”

Uusi kuntayhtymän johtajan aloittaa työssään sopimuksen mukaan. Virantäytössä on kuukauden valitusaika.

 

Lisätietoja:

vs. kuntayhtymän johtaja Tiina Halmevuo, tiina.halmevuo(at)keuda.fi

yhtymävaltuuston puheenjohtaja Aarno Järvinen, ajarvine(at)sci.fi

viestintä- ja markkinointipäällikkö Hanna Nyrönen, hanna.nyronen(at)keuda.fi


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriönvalitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra180

 

Jaa sivu