Keudan uusimmassa podcast-jaksossa puhutaan monipuolisesti turvallisuusalasta ja sen opinnoista

Jokapäiväistä elämäämme on turvaamassa tuhansia turvallisuusalalla työskenteleviä ihmisiä. Väkeä löytyy maanpuolustusvoimista viranomaisiin kuten poliisiin ja tulliin sekä yksityiseen turvallisuusalaan, sen turvatarkastajiin ja vartijoihin. Suojanamme seisoo kirjava joukko todellisia ammattilaisia. Oletko joskus haaveillut olevasi yksi heistä? Silloin sinun kannattaa kuunnella Keudan Kohti unelma-ammattia -podcastin uusin jakso!

Kakkoskauden viidennessä jaksossa vieraana on Jukka Oksanen, joka on työskennellyt vankilan vartijana ja tehnyt myös ammattiuraa armeijassa. Nykyään Keudassa turvallisuusalan opettajana toimiva Oksanen kokee, että turvallisuusala nostaa päätään ja vanhat asenteet sitä kohtaan ovat hiljalleen muuttumassa.

Kuuntele podcastista, mitä ala vaatii pohjimmiltaan sitä opiskelemaan haaveilevilta ja millaisia mahdollisuuksia perustutkinnon jälkeen avautuu.

Kohti unelma-ammattia podcastin toisella tuotantokaudella juontajana toimii Keudan media-alan opiskelija ja radiotoimittaja Minna Halttunen

Kuuntele jakso Spotifysta tai SoundCloudista!


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra189

Opiskelijan ääni

Palvelualat

Jaa sivu