Kurra Hockey ry ja Keuda yhteistyöhön

Joona ja Jaana olivat Kurran ensimmäiset työharjoittelijat Keudasta. 

 

Nurmijärveläinen juniorijääkiekkoseura Kurra Hockey ry ja Keuda ovat aloittaneet antoisan yhteistyön. Kurra tarjoaa Keudan opiskelijoille eri työtehtäviä eri tutkintoaloille. 

Keudan liiketoiminnan opettaja Mervi Valtonen kertoo yhteistyön alkaneen keväällä 2021, kun Kurra Hockey otti yhteyttä. Yhteistyö todettiin molemmille osapuolille erittäin hyväksi.  

”Keudan opiskelijat pääsevät osallistumaan erilaisiin projekteihin ja tapahtumiin sekä suorittamaan esimerkiksi liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osia aidoissa ja vaihtelevissa työtehtävissä”, Mervi sanoo.

Kurra Hockey puolestaan saa Keudan opiskelijoilta uutta näkökulmaa esimerkiksi sisällöntuotantoon ja tapahtumatuotantoon. Kurra haluaa myös aidosti panostaa opiskelijoiden kehittymiseen ja työpaikkaohjaukseen. Valtonen toteaa tämän olevan tärkeä edellytys toimivaan yhteistyöhön oppilaitoksen ja yrityksen välillä. 

”Meille työharjoittelijoista on suuri apu arjen eri työtehtäviin, ja taas Keuda pystyy tarjoamaan opiskelijoita meille Kurraan jatkossa suoraan. Opiskelijoiden avulla pystymme toteuttamaan eri projekteja eri osa-alueilta”, Kurra Hockey ry:n tiedotteessa mainitaan. 

Ensimmäiset Keudan työharjoittelijat työskentelivät Kurrassa huhti-toukokuussa 2021. Liiketoiminnan opiskelijat Jaana Heinonen ja Joona Ylipaavalniemi suorittivat henkilöstön tukipalvelun tutkinnon osaa. Heidän työtehtäviinsä kuului muun muassa raporttien ja asiakirjojen tuottaminen sekä seuraviestinnän ideoiminen ja kehittäminen. 

”Kiitos, että saimme olla mukana seuratoiminnan arjessa. Saimme paljon eväitä tulevaisuuteen. Vaikka työharjoitteluaika jäi lyhyeksi ja poikkeusolojen vuoksi ei päästy tutustumaan jäähallin arkeen, niin todella hyvä fiilis jäi. Tulemme suosittelemaan tutuille opiskelijoille Kurraa työharjoittelupaikkana”, Jaana ja Joona kertoivat. 

”Olimme erittäin tyytyväisiä heidän työpanokseen ja toivon mukaan saamme samankaltaisia henkilöitä meille tänne Kurraan jatkossakin”, toiminnanjohtaja ja valmennuspäällikkö Heikki Tiihonen kiteyttää. 

Syksyn 2021 aikana on tarkoitus suunnitella ja kehittää yhteistyötä laajemmaksi ja koskemaan muitakin koulutusaloja. Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra190

Keuda

Jaa sivu