Esittelyssä keudalaisia: Ammattiohjaaja Vilhelm kehittää media-alan opetuksen teknistä puolta ja on opiskelijoiden tukena

Media-alan ammattiohjaaja Vilhelm Lehtomäki on tuore keudalainen. Hän on työskennellyt Järvenpään Wärtsilänkadulla toukokuun 2021 lopusta lähtien. Hänen pääasiallinen tehtävänsä on vastata media-alan kalustosta. Eli omien sanojensa mukaan hän huolehtii siitä, että akut ovat ladattuina, ruuvit kiristettyinä ja johdot ehjinä, kun opetus tai opiskelijatyö alkaa.  

”Lisäksi autan opetuksessa olemalla opettajien lisäkäsiparina. Autan opiskelijoita ongelmatilanteissa ja vastaan heidän erinäisiin kysymyksiin”, Vilhelm kertoo. 

Vilhelm nauttii siitä, että työssään hän pystyy edistämään media-alan koulutusta teknisesti. Palkitsevaa on myös nähdä, kun opiskelija, jolla on ollut vaikeuksia esimerkiksi opintojen kanssa, pääsee eteenpäin.  

”On hienoa päästä antamaan nuorelle tukea, joka ymmärtää ja katsoo maailmaa samantyyppisten lasien läpi. Siinä saa tietyllä tavalla olla ohjaaja isoveli.” 

Vilhelm kuvailee Keudaa vastaanottavaksi, positiiviseksi ja tasavertaiseksi työpaikaksi.  

”Täällä voi olla rohkeasti oma itsensä ja työkaverit hyväksyvät sellaisena.” 


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

2020 laatupalkinto intra194

Keudalainen

Jaa sivu