Keuda.fi-sivusto uudistuu! – Tervetuloa tutustumaan maanantaina 4.10. alkaen

Keuda

Keuda.fi-sivusto uudistuu! – Tervetuloa tutustumaan maanantaina 4.10. alkaen

Tässä jo maistiaisia keuda.fi-sivuston uudesta ilmeestä.

 

Keuda.fi-sivusto uudistuu ensi viikon maanantaina 4.10.2021. Olemme innoissamme, kun saamme tuoda teille esiin visuaalisesti selkeämmät ja aikaansa sopivammat sivustot, joita eri kohderyhmämme käyttävät.

Mene ensi viikosta lähtien edelleen osoitteeseen www.keuda.fi ja aloita tutustuminen uudistetuilla sivustoilla.

Toimintaamme liittyvät asiat ja aiheet on pyritty tuomaan sivustolle saavutettavasti ja selkeästi. Uutta sivustoa on rakennettu viestinnässä siirtämällä sisältöä vanhoilta sivuilta uudelle alustalle. Olemme toteuttaneet myös käyttäjätestausta, josta saadun palautteen pohjalta osaa toiminnoista on muokattu ja selkeytetty.

Pyydämme sinulta hieman kärsivällisyyttä, sillä uudella sivustolla asiat saattavat löytyä eri paikoista ja mahdollisesti eri tavalla kuin aiemmin. Sivusto täydentyy loppuvuoden aikana sisällöiltään, ja kaikki asiat eivät välttämättä ole näkyvissä heti.

Kehitämme ja päivitämme kotisivujamme aktiivisesti ja otamme mielellämme palautetta niistä vastaan. Kerro mielipiteesi uusista sivustoistamme ensi viikosta lähtien. Voit antaa palautetta täällä!

Suuret kiitokset ajastasi ja kärsivällisyydestäsi jo etukäteen!

Terveisin,
Keudan viestintä- ja kotisivutiimi


 

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

 2020 laatupalkinto intra202

Keuda

Jaa sivu