The Blanko

Keuda-talo

Tapahtumat

The Blanko

The Blanko – modernin rockin super-trio esiintyy Keravalla.

The Blanko on energinen rock -yhtye, jonka musiikissa kuuluu suuret melodioiden vaihtelut ja räjähtävät riffit. Esiintyminen tällä triolla on erittäin energinen. Modernin rockin pioneerit: Pauli Hauta-aho, solisti ja kitaristi, Jakke Saarinen, rummut sekä Jykke Tikka, basso, tekevät yhdessä The Blanko:n.

The Blanko on noussut viimeisen albuminsa ”Stimulation Paradise” myötä monille tietoisuuteen. Kolmen kovan muusikon keikalla kuullaan heidän energistä musiikkia sekä nähdään mahtavaa lavaesiintymistä.

Keikka on ikärajaton.

Liput: alk. 20e, www.lippu.fi
Konsertissa ei ole väliaikaa. Kesto n. 75 min.
COVID 19 ohjeet: Tule paikalle terveenä. Pidä turvavälit. Pidä kasvomaskia. Huolehdi yskimis- ja aivastamisohjeista. Huolehdi käsihygieniasta.
Järjestää Keravan kaupunki, kulttuuripalvelut p. 040 318 2009

Keuda-talo

Tapahtumat

Jaa sivu