Jarkko Tamminen – Kuuleeko Kerava? -imitaatioshow TILAISUUS SIIRTYNYT

Keuda-talo

Tapahtumat

Jarkko Tamminen – Kuuleeko Kerava? -imitaatioshow TILAISUUS SIIRTYNYT

”Hyvä asiakkaamme,

Vallitsevasta tilanteesta johtuen järjestäjä on päättänyt siirtää torstain 9.9.2021 klo 19.00 Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Kerava?” -imitaatioshown uudelle päivämäärälle joka on torstai 17.3.2022 klo 19.00.

Pyydämme asiakkaita pitämään ostetut liput tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.
Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista pe 29.10.2021 mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

Pahoittelemme tilannetta!”

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Kerava?” -imitaatioshow rantautuu torstaina 17.3.2022 Kerava-saliin. Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita. Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera.

Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput lippu.fi

 

Keuda-talo

Tapahtumat

Jaa sivu