Keuda.fi-sivusto on uudistunut!

Tervetuloa tutustumaan uudistetulle Keuda.fi-sivustolle! Uudistunut sivusto avautui maanantaina 4.10.2021. Olemme innoissamme, kun saamme tuoda teille esiin visuaalisesti selkeämmät ja aikaansa sopivammat sivustot, joita eri kohderyhmämme käyttävät.

Toimintaamme liittyvät asiat ja aiheet on pyritty tuomaan sivustolle saavutettavasti ja selkeästi. Uutta sivustoa on rakennettu viestinnässä siirtämällä sisältöä vanhoilta sivuilta uudelle alustalle. Olemme toteuttaneet myös käyttäjätestausta, josta saadun palautteen pohjalta osaa toiminnoista on muokattu ja selkeytetty.

Pyydämme sinulta hieman kärsivällisyyttä, sillä uudella sivustolla asiat saattavat löytyä eri paikoista ja mahdollisesti eri tavalla kuin aiemmin. Sivusto täydentyy loppuvuoden aikana sisällöiltään, ja kaikki asiat eivät välttämättä ole näkyvissä heti.

Kehitämme ja päivitämme kotisivujamme aktiivisesti ja otamme mielellämme palautetta niistä vastaan. Kerro mielipiteesi uusista sivustoistamme ensi viikosta lähtien. Voit antaa palautetta täältä!

Suuret kiitokset ajastasi ja kärsivällisyydestäsi jo etukäteen!

Terveisin,
Keudan viestintä- ja kotisivutiimi

Keuda

Jaa sivu