Parempi aamu Keudassa

Tapahtumat

Parempi aamu Keudassa

Lämpimästi tervetuloa mukaan viettämään kanssamme Parempaa aamua! 

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota Sinulle Parempi aamu! Viedä Sinut mukanamme kuuntelemaan uniikkia yritystarinaa, poimimaan ideoita ja vinkkejä esityksestä sekä nauttimaan opiskelijoidemme upeista lauluesityksistä. 

Esiintyjänä tänä vuonna on Moneks-Siivous Oy:n toimitusjohtaja Kai Fagerlund. Hän kertoo oman mielenkiintoisen henkilötarinansa, miten hän toteutti omistajavaihdoksen ja mikä motivoi häntä eteenpäin työnteossa. Fagerlund on myös voittanut Selviytyjät Suomi- kilpailun vuonna 2019.

Järjestämme tapahtuman verkossa 27.10.2021 klo 9–10.30, joten voit seurata ohjelmaa mistä vain, jotta Sinulla olisi Parempi aamu. 

Tilaisuus on maksuton.

Tule mukaan kanssamme kohti Parempaa aamua!

Tapahtumat

Jaa sivu