Parempi aamu -tapahtumassa palkitut työpaikkaohjaajat, opiskelijat ja opettajat

Opiskelu

Keuda

Työelämää varten

Parempi aamu -tapahtumassa palkitut työpaikkaohjaajat, opiskelijat ja opettajat

Julkaistu: 28.10.2021

Kaijus Ahlberg ja Minna Tengvall 
Puutarhatoimisto Ahlberg  
Työpaikkaohjaaja 

Minna ja Kaijus ovat kouluttaneet ammattilaisia lähes 20 vuoden ajan. He ovat puutarha-alan rautaisia ammattilaisia. Kaksikko on kehittänyt yritystään ja hankkinut lisäosaamista mm. kouluttautumalla Keudan esihenkilötyössä ja johtamisessa. Ohjaukseen ja arviointiin panostetaan. He ovat olleet vuosia aktiivisesti mukana työelämän kumppanuusverkostossa.  
 
Johannes Eeken 
Keuda 
Opettaja 

Johannes Eekenin toteuttama yhteistyö on vaikuttavaa kaikille osapuolille. Työelämän perehdytys tutkintoon ja sen mahdollisuuksiin työpaikalla on katsottu yhteistyössä työelämän edustajien kanssa. Jokaiselle opiskelijalle on mietitty yhdessä sopiva opintojen etenemisen polku ja miten se yhdistyy työpaikan työtehtäviin. Johannes tekee joustavaa yhteistyötä työelämän edustajien kanssa. 
 
Modou Diop 
Niemi Palvelut 
Opiskelija 

Modou Diop on edistänyt opintojaan aktiivisesti ja motivoituneesti sekä toiminut vastuullisesti niin työpaikalla kuin oppilaitoksellakin. Modou on kehittynyt sekä kielellisesti että ammatillisesti erittäin hienosti. Hän suoritti oppisopimuksella ammatilliset tutkinnon osat. Oppisopimuksen päätyttyä 28.5.2021 olemme yhteistuumassa, Modoun pyynnöstä, työpaikkaohjaajan kanssa päättäneet jatkaa opiskeluaikaa. 

Tomi Salonoja 
Niemi Palvelut 
Työpaikkaohjaaja 
 
Yhteistyö Tomi Salonojan kanssa on vaikuttavaa kaikille osapuolille. Perehtyminen tutkintoon ja sen mahdollisuuksiin työpaikalla katsottu yhteistyössä opettajan kanssa. Jokaiselle opiskelijalle mietitty yhdessä sopivat työtehtävät. Joustava yhteistyö opettajan kanssa ja ratkaisukeskeinen toimintatapa myös tilanteissa, kun on haasteita. 
 
Onni Kuula 
Puukoti Oy 
Opiskelija 
 
Onni on osoittanut hienosti, kuinka oppisopimusopiskelu sopii hänelle hyvin. Onnin opiskelut eivät aluksi kouluympäristössä tahtoneet edetä, mutta nyt oppisopimuksella opinnot on saatu lähes päätökseen. Onni on todella reipas, ahkera, nopea oppimaan ja motivoitunut. 
 
Jorma Valtonen 
Keuda  
Opettaja 
 
Jorma on esimerkillisesti hankkinut pintakäsittelyalan opiskelijoille Keudan ulkopuolisia maalauskohteita, joissa opiskelijat ovat saaneet hankittua monipuolista osaamista sekä suorittaneet näyttöjä. Kohteista on sovittu urakkahinta ja asiakas on hankkinut tarvittavat materiaalit. Toiminta on ollut taloudellisesti sekä toiminnallisesti tuloksellista. 
 
Santeri Kouhia 
Puukoti Oy 
Työpaikkaohjaaja 

Santeri on valmistunut Keudasta 2020. Hän aloitti Puukoti Oy:llä koulutussopimuksella, joka kuukauden jälkeen vaihtui oppisopimukseksi hän suoritti rakennusalan perustutkinnon kahdessa vuodessa kiitettävin arvosanoin. Santeri toimii Puukoti Oy:llä nykyään työnjohtajana sekä työpaikkaohjaajana opiskelijoille.

Mirva Neva-aho-Simonsen
Prisma Kerava
Työpaikkaohjaaja

Mirva on aktiivisesti  ja innostuneesti vienyt eteenpäin käytännön tasolla Keudan ja Prisman yhteistyötä. Keravan Prismassa opiskelijat on kohdattu yksilöinä ja jokainen on tuntenut kuuluvansa ”porukkaan” ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien. Mirva on ollut joustava ja tarjonnut monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoiden osaamisen hankkimisessa työelämässä.

Tuija Kotila
Keuda
Opettaja

Tuija on aktiivinen työelämäyhteistyön rakentaja, joka omalla ”can do”-asenteellaan toimii aina opiskelijoiden eduksi. Tuijan positiivinen asenne näkyy kaikessa tekemisessä ja on hän on hyvä esimerkki modernin ammatillisen koulutuksen toteuttamisesta yhteistyössä työelämän kanssa.


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Opiskelu

Keuda

Työelämää varten

Jaa sivu