Keudasta valmistui lähes sata uutta ammattilaista lokakuussa 2021

Onnittelut kaikille valmistuneille!


Keudasta valmistui yhteensä 99 opiskelijaa lokakuussa 2021. Heistä 78 on suorittanut koko tutkinnon ja 20 on suorittanut tutkinnon osia. Yksi opiskelija on suorittanut VALMA-koulutuksen eli ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen. Opiskelijoita on valmistunut 41 eri ammatillisesta tutkinnosta. Niihin sisältyy perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.

Ammatillisesta koulutuksesta valmistui Järvenpään Sibeliuksenväylältä 23 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 13 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 21 opiskelijaa ja yksi VALMA-opiskelija, Mäntsälän Lukkarinpolulta seitsemän opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 15 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä yksi opiskelija, Tuusulan Kirkkotieltä 11 opiskelijaa, Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta kolme opiskelijaa ja Sipoon Enteristä kolme opiskelijaa. Lisäksi Keudasta yleisesti on valmistunut yksi opiskelija.

Näistä tutkinnoista valmistuttiin:


Autoalan perustutkinto, erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, kuljetusalan ammattitutkinto, laboratorioalan perustutkinto, leipomoalan ammattitutkinto, liiketoiminnan perustutkinto, logistiikan perustutkinto, luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, maanrakennusalan ammattitutkinto, maatalousalan perustutkinto, matkailualan perustutkinto, media-alan ammattitutkinto, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, puutarha-alan ammattitutkinto, puualan perustutkinto, puutarha-alan erikoisammattitutkinto, puutarha-alan perustutkinto, rakennusalan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelujen ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, talotekniikan ammattitutkinto, talotekniikan perustutkinto, tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, turvallisuusalan perustutkinto, VALMA-koulutus ja yrittäjän ammattitutkinto.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille! Olemme ylpeitä teistä!

Lisätietoja:

Rehtori Anna Mari Leinonen
p. 040 174 4523
annamari.leinonen@keuda.fi

Viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen
p. 040 521 8428
hanna.nyronen@keuda.fi


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Opiskelu

Valmistuminen

Jaa sivu