Digitaalisesti vaikuttava Keuda

Digitaalisesti vaikuttavan Keudan toimintaa ohjaavat strategiset kehittämisen teemat ja tavoitteet: Keuda on innostava opiskelupaikka, haluttu työpaikka ja ketterä kumppani. Keudan strategia 2020-2024 (thinglink)

Tekemisemme pohjautuu strategiaamme; toimimme tehokkaasti ja taloudellisesti sekä digitaalisesti vaikuttavasti, olemme saavutettava ja paikallinen sekä vastuullinen ja kestävä.

Digitaalisesti vaikuttavan Keudan toiminnan pohjana on toimiva IT-infra, johon kohdistamme kehitystoimenpiteitä. Vaikka digitaalisuuden perustana ovat toimivat laitteet, ohjelmistot ja järjestelmät, tärkeää on henkilöstön osaaminen. Tavoitteena on koko henkilöstön digiosaamisen vahvistaminen, digikäytön helpottaminen, digitaalisuuden hyödyntäminen ja edistäminen erityisesti opetuskäytössä.

Henkilöstölle tarjoamme tukea sekä pedagogisissa menetelmissä että laiteinfrastruktuurin toimivuuden osalta. Järjestelmähankinnoilla ja palveluilla tuotamme käyttäjälähtöisiä ratkaisuja helpottamaan arjen työtä. Johto ja esihenkilöt saavat tietoa johtamisen ja päätöksenteon tueksi sekä opettajat opiskelijoiden opintojen seuraamisen tueksi.  Tavoitteenamme on erilaisten digitaalisten ratkaisujen tuominen koko henkilöstön työn tueksi. Toimimme edelläkävijöinä uusien digitaalisten opetusratkaisujen kehittämisessä (mm. AR, VR sekä robotiikka).

Uskomme, että digitaalinen osallisuus on yhteydessä hyvinvointiimme. Kun osaamista kehitetään samaan aikaan kun digitaalisia palveluita kehitetään saavutettaviksi ja osallisuutta tukeviksi, hyvinvointi lisääntyy. Koronan tuoman digiloikan jälkeen digitaalinen vuorovaikutus jää osaksi vuorovaikutustamme. Tiettyä livekohtaamisiin liittyvää inhimillisyyttä ja empatiaa keinoäly ei ainakaan vielä ole pystynyt korvaamaan. Tärkeää on oppia tuottamaan mahdollisimman inhimillisiä palveluita eri kanavissa ja samalla oppia digitalisoimaan kaikki se, mikä on digitalisoitavissa.

Haluatko lisätietoa digitaalisesti vaikuttavasta Keudasta?

Ota yhteyttä rehtori Anna Mari Leinonen, 040-174 4523, annamari.leinonen(at)keuda.fi

Digitaalinen

Keuda

Keudalainen

Jaa sivu