Sydänmerkki käyttöön Keudan ravintoloissa

Asiakastyöt ja palvelut

Keuda

Vastuullinen ja kestävä

Yhteisöllinen

Sydänmerkki käyttöön Keudan ravintoloissa

Julkaistu: 17.11.2021

Keudan ravintolapalveluiden tavoitteita on ympäristövastuullisuus, luomun kasvattaminen valikoimissa ja hävikin vähentäminen sekä ravitseva ruokalista. Uusimpana toimenpiteenä ravintolat ovat hakeneet monelle tuttua sydänmerkkiä kertomaan ruokalistansa terveyttä edistävistä annoksista ja tuotteista.

Keudan ravintoloille myönnettiin Sydänmerkki käyttöön lokakuussa 2021, joka otetaan käyttöön pikkuhiljaa marraskuun aikana. Sydänmerkki annoksen yläpuolella kertoo siitä, että kyseinen annos edistää terveyttä ravitsemussuositusten mukaisesti. Tavoitteena on, että jokaiselle päivälle löytyy terveyttä edistävä vaihtoehto. Tämän kylkeen voi valita myös esimerkiksi vähäkuituisempaa leipää, rasvaisempia tai suolaisempia salaatin lisukkeita, mikäli siltä tuntuu. Valinnan vapaus on arvo, joka näkyy ravintolapalveluiden arjessa pysyvästi.

Jo parin viikon ajan on voinut nauttia Sydänmerkki-aterioita Keudan ravintoloissa. Listalta löytyy muun muassa tänään 17.11.2021

  • Keudan kikhernepihvejä mangochilikastikkeella ja höyrytettyjä perunoita
  • Vaihtoehtoisesti MSC-sertifioitua tonnikalakastiketta ja höyrytettyjä perunoita
  • Salaattibuffetista löytyy salaatteja ja Keudan vegaanista salaatinkastiketta.
  • Leipäpöydästä tummaa ruispalaa ja Keiju-levitteellä.
  • Ruokajuomana luomu rasvaton maito tai vesi.

Kaikki nämä sydänmerkittyjä ja tae terveellisestä ruoasta.

Ylijääneet ruoat myydään hävikkiä ennaltaehkäisevänä ruokana edulliseen hintaan. Näin ympäristö ja terveys kiittävät. Tervetuloa syömään Sydänmerkki-aterioita kaikkialle Keudan ravintoloihin.

Terveisin,
Jenna Kauppi, Kestävän kehityksen koordinaattori &
Keudan ravintolapalvelut

Asiakastyöt ja palvelut

Keuda

Vastuullinen ja kestävä

Yhteisöllinen

Jaa sivu