Työelämätorstai: Myynnin lisääminen sosiaalisessa mediassa & Keudan liike-elämän kumppanuusverkosto

Liike-elämän kumppanuusverkoston tapaaminen pidettiin livenä 4.11.2021 Aimo-auditoriossa, Keravalla.

Iltapäivän alustajaksi ja asiantuntijaksi saimme Jalo IT:n toimitusjohtaja Ville Soikkolan. Paikalle saimme hyvän otoksen liike-elämän kumppanuusverkoston jäseniä, sekä myös muiden alojen edustajia.

Myynnin kasvattaminen somekanavissa on haaste, joka kannattaa ottaa tosissaan. Sosiaalisessa myynnissä on pitkälti kyse siitä, kuinka hyvin potentiaalinen ostaja tuntee palveluntarjoajan (tietoisuus esimerkiksi Keudasta ja sen koulutustarjonnasta) ja minkä verran harkintaa asiakas käyttää jo ennalta ostopäätöksen tekemiseen (esim. hakeutuminen koulutukseen). Tunnettuus on lähes perusedellytys onnistumiseen, sillä ostaja ”ostaa” tunteella – tuttu on aina turvallista ja siihen on helpompi luottaa. Parhaimmillaan ostajaa voidaan johdattaa digitaalisesti aivan ostopäätöksen loppuvaiheisiin saakka.

Keudassa on jo usean vuoden ajan työskennelleet alakohtaiset kumppanuusverkostot. Verkoston toimikausi on 4 vuotta kerrallaan.  Kumppanuusverkosto on tarkoitettu luomaan ja ylläpitämään oppilaitoksen yhteistyötä alan yritysten kanssa, vahvistamaan ammatillisen koulutuksen yhteiskunnallista merkitystä ja ennakoida alueen osaamistarpeita Keudan vaikutusalueella. Keuda toimi myös kumppanuusverkoston avulla välittäjänä työelämän ja opiskelijoiden välillä vaikuttamalla oman alansa puolesta. Liike-elämän palveluissa verkoston puheenjohtajana toimii ISO Consulting Oy:stä Seppo Oksa ja Keudan yhteyshenkilönä asiakkuuspäällikkö Ari Ikävalko. Yhteistä suunnittelua tukevat myös koulutusjohtaja Timo Hartikainen ja toimialapäällikkö Annika Lönnqvist omalla panoksellaan. Kumppanuusverkoston yritysjäsenet ovat vähittäiskaupan, media-alan ja taidealan ammattilaisia.

 

Lue lisää:  Jalo IT – Reilusti nopeaa apua


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Työelämää varten

Jaa sivu