Keudan opiskelu- ja työskentelyohjeet

Poikkeustilannetiedote 19.11.2021

Hybridimalleissa toteutettuja, hyvin toimivia etä- ja lähiopetusjärjestelyitä on tarkoituksen mukaista toteuttaa jatkossakin, jotta turvallisuus- ja hygieniasuosituksia pystytään noudattamaan parhaalla mahdollisella tavalla  Keudan toimipisteissä.

Tämänhetkinen koronatilanne edellyttää edelleen meiltä jokaiselta aktiivista huomiota omaan toimintaamme.

Kasvomaskien käyttö

Keusote on 18.11.2021 päättänyt toimista tämänhetkisessä koronatilanteessa. Uudet suositukset astuvat voimaan välittömästi ja ovat voimassa toistaiseksi.

Keusote antaa vahvan maskisuosituksen 12 vuotta täyttäneille ja tätä vanhemmille. Suositus koskee sekä rokottamattomia että rokotettuja henkilöitä.

Keudan linjaus; vahva kasvomaskisuositus otetaan käyttöön heti oppilaitoksessa Keusoten linjauksien mukaisesti.

Keusote suosittelee edelleen vahvasti kahden rokoteannoksen ottamista, jotta rokotuskattavuus saataisiin riittävän korkeaksi. Kaksi rokoteannosta antaa erittäin hyvän suojan vakavaa koronatautia vastaan. Myös rokotetun on syytä edelleen noudattaa voimassa olevia suosituksia epidemian hillitsemiseksi. Tutustu tarkemmin  Keusoten suosituksiin, rajoituksiin ja ohjeistuksiin.

Keudan koronaohjeet opiskelijoille

 

  1. Jos sinulla on oireita, älä tule kouluun, vaan mene koronatestiin ja odota kotona tuloksia. Ilmoita tilanteesta vastuuopettajallesi.
  2. Vahva suositus kasvomaskin käytöstä Keudan tiloissa.
  3. Huomioi turvavälit, pidä riittävää välimatkaa ( >2m ) muihin ihmisiin.
  4. Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta, pese käsiä ja käytä käsidesiä.

Noudata näitä ohjeita kaikissa Keudan toimipisteissä. Kiitos!

Opetuksessa hyödynnämme hyvin toiminutta hybridimallia, jossa opintoja toteutetaan lähiopintojen ja etäopetuksen yhdistelmänä.

Saat vastuuopettajaltasi tarkempaa ohjeistusta lähi- ja etäopetukseen liittyen. Studentasta pääset katsomaan omaa lukujärjestystäsi.

Yhdessä toimien, ohjeita noudattaen jatkamme eteenpäin #keudalainen opiskelija, henkilöstö ja sidosryhmäverkostomme.

Poikkeustiedote

Jaa sivu