Keudasta valmistui yli 170 uutta ammattilaista marraskuussa 2021

Opiskelu

Valmistuminen

Keudasta valmistui yli 170 uutta ammattilaista marraskuussa 2021

Onnittelut kaikille valmistuneille!

Keudasta valmistui yhteensä 173 opiskelijaa marraskuussa 2021. Heistä 131 on suorittanut koko tutkinnon tai koulutuksen ja 42 on suorittanut tutkinnon osia. Opiskelijoita on valmistunut 43 eri ammatillisesta tutkinnosta. Niihin sisältyy perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja.


Ammatillisesta koulutuksesta valmistui Järvenpään Sibeliuksenväylältä 22 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 23 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 21 opiskelijaa ja Keravan Keskikadulta yhdeksän opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta kuusi opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 16 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä viisi opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 24 opiskelijaa, Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta yksi opiskelija ja Sipoon Enteristä neljä opiskelijaa.

Näistä tutkinnoista valmistuttiin:

Autoalan perustutkinto, elintarvikealan perustutkinto, floristimestarin erikoisammattitutkinto, hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, kuljetusalan ammattitutkinto, kuvallisen ilmaisun perustutkinto, kylmäasentajan ammattitutkinto, liiketalouden perustutkinto, liiketoiminnan perustutkinto, logistiikan perustutkinto, luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, maatalousalan perustutkinto, majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, matkailualan perustutkinto, media-alan ammattitutkinto, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, palvelulogistiikan ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perustutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, puutarha-alan ammattitutkinto, puutarha-alan erikoisammattitutkinto, puutarha-alan perustutkinto, puuteollisuuden perustutkinto,rakennusalan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, taideteollisuusalan perustutkinto, talotekniikan ammattitutkinto, talotekniikan perustutkinto, talotekniikan perustutkinto, tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto, tieto- ja tietoliikenne-tekniikan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto, yrittäjän ammattitutkinto.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille! Olemme ylpeitä teistä!

Lisätietoja:

Rehtori Anna Mari Leinonen
p. 040 174 4523
annamari.leinonen@keuda.fi

Viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen
p. 040 521 8428
hanna.nyronen@keuda.fi


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

Opiskelu

Valmistuminen

Jaa sivu