Ota seurantaan: Keudan TikTok-joulukalenteri on täällä taas!

Keuda

Ota seurantaan: Keudan TikTok-joulukalenteri on täällä taas!

Joulukuu on vihdoin täällä ja päivien laskeminen jouluaattoon on alkanut! Joulukalenterit saattavat meitä mukavasti kohti aattoa. Nyt kannattaakin ottaa seurantaan Keudan TikTok-joulukalenteri 2021, jonka ensimmäinen luukku on jo julkaistu.

Ota Keudan TikTok-joulukalenteri seurantaan täältä!

Tämän vuoden joulukalenterin on toteuttanut Keudan viestintä- ja markkinointitiimin harjoittelija Veera Hulkkonen. Hän opiskelee media-alaa ja kuvallista ilmaisua Keudassa.

”Joulukalenteriprojektin parissa oli mielenkiintoista työskennellä. Pääsin kuvaamaan eri koulutusaloja ja näkemään uusia asioita. Opin projektinhallintaa ja tulin tietoisemmaksi omista työskentelytavoistani. Vielä on tehtävää jäljellä, mutta olen iloinen ja ylpeä itsestäni sekä kiitollinen mahdollisuudesta saada toteuttaa Keudan joulukalenteria”, Veera summaa.

Julkaisemme yhden TikTok-videon per päivä joulukuun 1. päivästä aina jouluaattoon saakka. Videoilla tutustutaan monipuolisesti Keudan eri aloihin. Videoilla esiintyy niin Keudan opiskelijoita kuin henkilökuntaa.

Kiitos Veeralle projektiin heittäytymisestä sekä taitavasta kuvaus- ja editointityöstä! Ja lämmin kiitos kaikille keudalaisille, jotka olette olleet mukana tekemässä Keudan TikTok-joulukalenteria! Teidän ansiostanne joulukalenterista tuli monipuolinen kokonaisuus.


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

laatupalkinnon oikeuttava logo

Keuda

Jaa sivu