Työelämätorstai: Asiantuntijuus esiin! Vahvuudet näkyväksi!

Työelämää varten

Työelämätorstai: Asiantuntijuus esiin! Vahvuudet näkyväksi!

Minna Luoma työskentelee omassa yrityksessään nimeltään Sisältötoimisto Rouva Sana.

Oman työnsä ohessa kouluttaja Minna Luoma on kouluttanut yrittäjiä ja asiantuntijoita usean vuoden ajan muun muassa Yksinyrittäjäakatemiassa. Lisäksi hän on kirjoittanut kaksi tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjaa asiantuntijoille ja yrittäjille: Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirja (2019) ja Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja (2021).

Jotta asiakkaat löytäisivät palvelujen ja tuotteiden äärelle, mitä pitäisi osata kertoa, ja miten?

Keuda toteuttaa yhdessä sisällöntuottaja Minna Luoman kanssa liiketoiminnan koulutuksen, jossa saadaan vastauksia ja uutta näkökulmaa omien vahvuuksien tunnistamiseen ja niiden esille tuomiseen. Koulutuksessa opitaan lisäämään oman työn ja palvelujen näkyvyyttä.

Koulutus sopii alalle kuin alalle, niin yrittäjälle kuin työntekijälle, kun halutaan lisätä oman työn ja palvelujen näkyvyyttä.

”On hyvä ymmärtää, miksi oman asiantuntijuuden esiin nostamisella on yhteys yrityksen tuloksellisuuteen. Tunnistettujen vahvuuksien esiin tuomiseksi hyödynnetään markkinointiviestinnän keinoja” kertoo kurssin kouluttaja Minna Luoma, joka luotsaa omaa yritystään sisältötoimisto Rouva Sanaa.

Minna on sisällöntuottaja, toimittaja ja kirjallisilla sisällöillä tapahtuvan markkinoinnin ja viestinnän rautainen ammattilainen. Hänellä on 25 vuoden ammattikokemus sisältöjen tuottamisesta eri alustoille ja eri tarkoituksiin. Hän on kouluttanut yrittäjiä ja asiantuntijoita usean vuoden ajan muun muassa Yksinyrittäjäakatemiassa.

Koulutus on käytännön läheinen sisältäen viisi lähipäivää Mäntsälän Lukkarinpolulla. Koulupäivien lisäksi aihealueita työstetään pienin projektitehtävin omassa työssä, yrityksessä tai harjoittelupaikassa.

Ilmoittaudu mukaan Keudan sivujen kautta: https://bit.ly/VahvuudetNakyvaksi
Tarkemmat koulutuksen tiedot löytyvät samalta sivulta.


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

laatupalkinnon oikeuttava logo

Työelämää varten

Jaa sivu