Esittelyssä keudalaisia: Metsäalan ammattiohjaaja Mari

Keuda

Keudalainen

Maa- ja metsätalousalat (myös puutarha-ala)

Esittelyssä keudalaisia: Metsäalan ammattiohjaaja Mari

Metsäalan ammattiohjaaja Mari Kulkula on Keudan kasvatti. Hän alkoi opiskella metsäenergian tuottajaksi Keudassa vuonna 2019. Hänen valmistumisensa jälkeen keväällä 2021 avautui ammattiohjaajan paikka Keudan metsäpuolelta. Marin entinen opettaja ja nykyinen työkaveri vinkkasi Marille, että heillä on avautunut paikka. Mari päätti hakea ja saikin paikan ammattiohjaajana.

”Olen työskennellyt täällä kesäkuun alusta asti. Käytännössä työhöni kuuluu ohjata opiskelijoita niin metsäkoneiden, sahojen kuin simulaattoreiden käytössä. Tähän kuuluu myös huoltotöitä.”

Mari nauttii suuresti ammattiohjaajan tehtävästä. Kyseessä on monipuolinen työ, jossa saa viettää aikaa ulkona maastossa. Marista on myös todella hienoa saada seurata, kuinka opiskelijat kehittyvät alan töissä.

Jatkossa Marin työnkuvaan sisällytetään myös tehostetun ohjauksen järjestämistä työpaikoille.

”Tarkoituksenani on olla mukana työharjoittelupaikoissa ja erityisesti heidän kanssaan, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Odotan uutta tehtävää mielenkiinnolla, sillä koen omakseni erityisopiskelijoiden kanssa työskentelyn.”

Keuda Saaren kartanoa Mari kuvailee työpaikaksi, jossa on mahtavat puitteet ja hyvä yhteishenki. Keudan Mari on kokenut työpaikaksi, jossa kehitetään paljon asioita.

”Siinä kehittyy itsekin. Täällä on hyvä yhteishenki”, Mari kiteyttää lopuksi.


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

laatupalkinnon oikeuttava logo

Keuda

Keudalainen

Maa- ja metsätalousalat (myös puutarha-ala)

Jaa sivu