Keudan RekryKarnevaalit 8.3.2022 klo 9-12

Tarvitseeko yrityksesi uusia osaavia työntekijöitä? Haluatko kasvattaa kanssamme tulevaisuuden tekijöitä tarjoamalla opiskelijoillemme työ- ja harjoittelupaikkoja? Etsitkö koko- tai osa-aikaisia työntekijöitä? Tai onko tarvetta keikka- ja kausityöntekijöille?

Keudan RekryKarnevaalit tapahtuma yhdistää Keudan opiskelijat ja eri toimialojen työnantajat. Tapahtuma toteutetaan koronarajoitusten salliessa live-tapahtumana Keudan eri toimipisteissä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä sekä Tuusulassa.
Osallistu tapahtumaan, jossa yrityksesi tavoittaa helposti ja tehokkaasti ison joukon opintojensa eri vaiheissa olevia opiskelijoitamme. Tule mukaan esittelemään yrityksesi toimintaa, uramahdollisuuksia sekä avoimia työtehtäviä.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös itse esittää toiveita yrityksellesi sopivista ohjelmakokonaisuuksista. Tarjoamme yrityksellesi valitsemassasi toimipisteessä esittelypaikan. Paikkoja toimipisteillä on rajattu määrä. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Ilmoittaudu mukaan 31.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta antaa
Keudan myynti- ja asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen
kirsi.talikainen@keuda.fi
050 415 0857

Tapahtumat

Jaa sivu