Keudasta valmistui lähes 400 uutta ammattilaista joulukuussa 2021

Keuda

Opiskelu

Valmistuminen

Keudasta valmistui lähes 400 uutta ammattilaista joulukuussa 2021

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

Keudasta valmistui yhteensä 368 opiskelijaa 18. joulukuuta 2021. Heistä 264 on suorittanut koko tutkinnon tai koulutuksen ja 104 on suorittanut tutkinnon osia. Opiskelijoita on valmistunut 54 eri ammatillisesta tutkinnosta. Niihin sisältyy perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Opiskelijoita on valmistunut myös aikuisten perusopetuksesta ja VALMA-koulutuksesta.

Ammatillisesta koulutuksesta valmistui Järvenpään Sibeliuksenväylältä 39 opiskelijaa, Järvenpään Wärtsilänkadulta 23 opiskelijaa, Keravan Keskikadulta 45 opiskelijaa, Keravan Sarviniitynkadulta 83 opiskelijaa, Mäntsälän Lukkarinpolulta yhdeksän opiskelijaa, Mäntsälän Saaren kartanolta 54 opiskelijaa, Nurmijärven Lopentieltä kahdeksan opiskelijaa, Tuusulan Kirkkotieltä 76 opiskelijaa, Tuusulan Pekka Halosen akatemiasta kolme opiskelijaa sekä Sipoon Enteristä kahdeksan opiskelijaa.

 

Näistä tutkinnoista ja koulutuksista valmistuttiin:

Aikuisten perusopetus, autoalan perustutkinto, elintarvikealan perustutkinto, hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto, hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, kone- ja ohjausalan perustutkinto, kuljetusalan ammattitutkinto, laboratorioalan perustutkinto, laitoshuoltajan ammattitutkinto, liiketalouden perustutkinto, liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan perustutkinto, logistiikan perustutkinto, luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, maatalousalan ammattitutkinto, maatalousalan perustutkinto, majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, matkailualan perustutkinto, media-alan ammattitutkinto, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, metsäalan perustutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto, mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinto, palvelulogistiikan ammattitutkinto, pintakäsittelyalan perustutkinto, prosessiteollisuuden perustutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, puutarha-alan ammattitutkinto, puutarha-alan perustutkinto, puuteollisuuden perustutkinto, rakennusalan perustutkinto, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, taideteollisuusalan perustutkinto, talonrakennusalan ammattitutkinto, talotekniikan ammattitutkinto, talotekniikan perustutkinto, talonrakennusalan erikoisammattitutkinto, tekstiili- ja muotialan perustutkinto, tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto, tieto- ja tietoliikennetekniikan perustutkinto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto sekä VALMA-koulutus.

Lisätietoja:

Rehtori Anna Mari Leinonen
p. 040 174 4523
annamari.leinonen@keuda.fi

Viestintäpäällikkö Hanna Nyrönen
p. 040 521 8428
hanna.nyronen@keuda.fi


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

laatupalkinnon oikeuttava logo

Keuda

Opiskelu

Valmistuminen

Jaa sivu