Keuda toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

Keuda

Keuda toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

Vuosi 2021 alkaa olla lopuillaan pakkasen paukkuessa talojen nurkissa ja autojen konepeltien alla. Vaikka pakkaspäivät ovat olleet kovin kylmiä niin olemme saaneet nauttia auringon nousujen ja laskujen väriloistosta, johon Keudan tämän vuotinen joulukortti viittaa.

​​​​​​​Rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2022!

Luminen talvimaisema, jossa on vaaleanpunaisen ja violetin sävyjä. Edessä lukee Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta Keuda.

Luminen talvimaisema, jossa on vaaleanpunaisen ja violetin sävyjä. Edessä lukee Merry Christmas and Happy New Year Keuda.


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.

laatupalkinnon oikeuttava logo

Keuda

Jaa sivu