Hakulomakkeissa on ilmennyt ongelmia – Huomioithan nämä täyttäessäsi lomaketta!

Keudan koulutusten hakulomakkeita täyttäessä on ilmennyt haasteita lähiaikoina. Jos hakemusta täyttäessä on jättänyt vastaamatta monivalintakysymyksiin, avoimien vastauskenttien vastaukset ovat saattaneet kadota lähetysvaiheessa. Teknistä ongelmaa selvitetään parhaillaan.

Siihen saakka ohjeistammekin seuraavaa:

Mikäli täyttämässäsi hakemuksessa on monivalintakysymyksiä, vastaathan niihin kaikkiin! Lue kysymykset tarkasti. Valitse vain yksi vaihtoehto, jos niin pyydetään. Jos jätät vastaamatta monivalintakysymyksiin, vastauksesi muihin kysymyksiin saattavat kadota lähettäessäsi hakemusta.

Jos sinulla herää epäilys, että lähettämästäsi hakulomakkeestasi puuttuu tietoja, ota yhteys Keudan hakeutumispalveluihin: hakeutumispalvelut@keuda.fi

Keuda

Jaa sivu