Pekka Halosen akatemian upea näyttely nähtävillä opetusravintola Opérassa

Humanistiset ja taidealat

Keuda

Opiskelijan ääni

Opiskelu

Tapahtumat

Yhteisöllinen

Pekka Halosen akatemian upea näyttely nähtävillä opetusravintola Opérassa

Julkaistu: 17.10.2022

Keravan Sarviniitynkadun opetusravintola Opérassa pääsee ihastelemaan Pekka Halosen akatemian opiskelijoiden maalauksia, taidegrafiikkaa ja valokuvia. Tiloissa avautunut Entrée – Alkupaloja Akatemiasta -näyttely on nähtävillä 29.11.2022 saakka (Näyttely on avoinna ravintolan aukioloaikojen mukaan. Syyslomaviikon ravintola on kiinni.).

Myyntinäyttelyn työt ovat tehneet Laura Sihvonen, Hanna-Leena Tikka, Minna Jaskari, Anniina Ahola, Kaisu Kaplin, Juho Pietarinen, Minna Keso ja Oona Nakai.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Tunnelmia näyttelyn avajaisista.

Avajaisia vietettiin lokakuun alussa.

”Näyttely on hieno avaus opiskelijoiden töistä ja Keudan koulutusalojen yhteistyöstä. Kaikilla näyttelyyn tavalla tai toisella osallistuneilla osapuolilla on varmasti vain saatavaa”, kiteytti opettaja Salla Laurinolli avauspuheessaan.

”Näyttelyiden teema syntyy usein siitä, mitä töitä opiskelijat tarjoavat. Tämän näyttelyn yhteydessä otimme yhteyttä myös Opéran ravintolahenkilökuntaan. Siitä syntyi idea alkupaloista eli leikittely ravintola-alan sanoilla. Saa nähdä minkä nimisiä seuraavista kattauksista tulee, vinkkasi opettaja Jaakko Jänis.

Kuntayhtymän johtaja Riikka-Maria Yli-Suomu onnitteli taiteilijaopiskelijoita huikeista töistä.

”Hienoa, että saadaan töitä julkisiin tiloihin näkyväksi. Töiden tasosta myös huomaa, että kuinka korkeatasoinen opiskelupaikka Pekka Halosen akatemia on”, Yli-Suomu sanoi.

Koulutusjohtaja ja vararehtori Arja Koli veti puheenvuorossaan hyvin yhteen Hyvinvointivirtaa-viikon viimeisenä päivänä, kuinka taiteesta ja kauneudesta, ripauksella kulinaarisuutta, hyvinvoinnin virtaus lisääntyy.


Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.

Logo, jossa lukee 60 vuotta ammatillista koulutusta Keuda.

Humanistiset ja taidealat

Keuda

Opiskelijan ääni

Opiskelu

Tapahtumat

Yhteisöllinen

Jaa sivu