Koulutukset /

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet

Keudan tutkintotarjonnasta löydät sopivan tutkinnon liiketoiminnan, lähiesimiestyön, yrittäjyyden sekä johtamisen ja yritysjohtamisen työtehtävissä tarvittavaan osaamiseen.  

Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yleinen osaaminen ja kiinnostus liiketoimintaan (ja numeroihin), hyvät vuorovaikutus ja ryhmätyötaidot sekä asiakaspalvelu- ja yhteistyöhenkisyys. Olet myös luotettava, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Koska ala on kansainvälinen, sinulta saatetaan alan joissain tehtävissä vaatia hyvää kielitaitoa sekä kulttuurien tuntemusta. 

Alan opiskelijat työllistyvät usein erilaisiin asiakaspalvelu-, toimisto- tai hallinnollisiin tehtäviin. Työpaikkoja löytyy esimerkiksi vähittäiskaupoista, palveluyrityksistä, julkishallinnon organisaatiosta ja virastoista sekä pankeista. Myös yrittäjyys sekä kansainväliset ja esimiestason tehtävät ovat tällä alalla yleisiä. Osaamista voidaan usein hyödyntää laajasti useilla eri aloilla, sekä siirtymistä työtehtävästä toiseen. 

Lue lisätietoja: Kauppa ja hallinto ammatillisessa koulutuksessa - Opintopolku 

Koulutustyyppi:

Toimipiste:

Ei enempää ladattavaa
Hei, valitsemillasi suodatuksilla ei löytynyt yhtään koulutusta. Valitse uusia suodatuksia, jotta löytäsit itsellesi sopivan koulutuksen. Jos tarvitset apua valinnassa, ota yhteyttä Keudan Hakeutumispalveluihin.