Koulutukset /

Terveys- ja hyvinvointialat

Terveys- ja hyvinvointialat

Terveys- ja hyvinvointialat

Keudan tutkintotarjonnasta löydät sopivan tutkinnon erilaisissa sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja ohjausalan työtehtävissä tarvittavaan osaamiseen.  

Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vastuullinen työote, asiakaslähtöiset kohtaamis- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus. Alalla tarvitaan myös tietoon perustuvia työskentelytaitoja sekä ammattietiikan ja turvallisuuden huomioimista. Varsinkin kasvatus- ja ohjausalalla korostuvat taustoiltaan erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten tarpeiden ja ohjauksen huomioon ottaminen. 

Alan opiskelijat työllistyvät usein sosiaali- ja terveysalan sekä myös kuntoutusalan palveluja tarjoavissa yrityksissä ja organisaatioissa (esim. terveyskeskukset, sairaalat, lääkäriasemat). Kasvatus- ja ohjausalan työtehtäviä tarjoavat lisäksi useat eri järjestöt ja yhteisöt, päiväkodit sekä oppilaitokset.  Myös yrittäjyys on tällä alalla yleistä.  

Lue lisätietoja: Terveys- ja hyvinvointialat ammatillisessa koulutuksessa - Opintopolku 

Koulutustyyppi:

Toimipiste:

Ei enempää ladattavaa
Hei, valitsemillasi suodatuksilla ei löytynyt yhtään koulutusta. Valitse uusia suodatuksia, jotta löytäsit itsellesi sopivan koulutuksen. Jos tarvitset apua valinnassa, ota yhteyttä Keudan Hakeutumispalveluihin.